J.sperling

Wij hadden een warm en koud buffet besteld, van het warme buffet was alleen de lasagna warm. De rest was gewoon koud, heel jammer.
De smaken waren goed.
Het brood was niet gesneden. Ik ben...
De smaken waren goed.
Het brood was niet gesneden. Ik ben gebeld of de paté vervangen mocht worden door diverse vleeswaren. Geen probleem.
Maar zorg dan dat daar ook vorken voor geleverd worden. Ook geen lepels voor de salades. Een uur voor aanvang werd ik gebeld of ik niet zelf de spullen terug wilde brengen, nou nee ik heb betaald daarvoor.
En de persoon die het kwam brengen was niet bepaald vriendelijk.
Ik heb nu weer een mail gekregen dat ik dat ik de nieuwe catering bestelling nog niet bevestigd heb. Ik heb niets meer besteld!

Reactie Hapjes aan Huis:

Geachte heer/mevrouw, onze excuses voor de ervaring met de catering. We begrijpen uw frustratie over de koude gerechten en het ontbreken van vorken en lepels. We zullen de opmerking bespreken met de... Geachte heer/mevrouw, onze excuses voor de ervaring met de catering. We begrijpen uw frustratie over de koude gerechten en het ontbreken van vorken en lepels. We zullen de opmerking bespreken met de desbetreffende cateringpartner van Hapjes aan Huis om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Hapjes aan Huis

Karin Poldermans

Super, heerlijke hapjes en prachtig opgemaakte schalen! Een feestje om te zien en op te eten! Alles wordt ruim op tijd bezorgd en in huis gebracht. Top!

Rik

Top, geweldig, zeer goed, zeker een aanrader👍

Margriet Kaandorp

Jammer, had i.v.m notenallergie gevraagd om broodjes zonder sesam, maar kreeg alleen maar broodjes MET sesam. Er wordt geen rekening gehouden met allergieën.

Oosterom

Werd op zaterdag bezorgd en de hapjes zagen er goed uit. De volgende dag gebruikt met de kinderen en de hapjes waren goed, maar toch iets te veel.

Alie

Heel goed, je krijgt bij een vraag via mail direct antwoordt

Sabrina Meurs

Heerlijke paas hightea

Faase

Zeer tevreden erg goed verzorgd en keurig op tijd en ruim voldoende top.

Maroussia

Zeer tevreden

thuis

High tea besteld voor de pasen , alles ziet er keurig uit en netjes verpakt , ook de bezorging was/is netjes en vriendelijk .