school

Goede service, lekkere hapjes. Goed op tijd en goed verpakt geleverd.

Ineke Hoogeveen

Eten was prima. Alles erop en eraan. Kwam alleen een half uur later dan was gepland maar belde keurig netjes voor die tijd op dat hij wat later kwam.

LCG

Was erg goed, komen alles na, leveren op tijd en de lunches zijn heerlijk en goed verpakt

M

Geweldige service en heerlijke hapjes

Safety Factory

Heel erg goed. Denken mee, leveren op tijd en de lunches zijn heerlijk

Jan

Het eten was goed.
We hebben één opmerking.....
We kregen een bericht waar we het ten konden ophalen in Nijmegen.
Lang moeten zoeken.
Misschien volgende keer er bij zetten dat...
Het eten was goed.
We hebben één opmerking.....
We kregen een bericht waar we het ten konden ophalen in Nijmegen.
Lang moeten zoeken.
Misschien volgende keer er bij zetten dat het een parkeerplaats is.

Jacqueline

Kerstdiner besteld, ten eerste onvriendelijke bezorger . Ten tweede ontbraken er maar liefst 3 desserts .lekkere verschutting voor je gasten . Voorgerecht van het kindermenu zat er ook niet bij .... Kerstdiner besteld, ten eerste onvriendelijke bezorger . Ten tweede ontbraken er maar liefst 3 desserts .lekkere verschutting voor je gasten . Voorgerecht van het kindermenu zat er ook niet bij . Voor de rest was het eten oké . Eén keer geprobeerd, volgende keer weer zelf doen.

Reactie Hapjes aan Huis:

Beste Jacqueline,
Beste Jacqueline,
hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben onze excuses aan u aangeboden dat de gerechten vergeten zijn in te pakken en hebben u hiervoor het geld direct terug gestort. Nogmaals onze excuses, waar mensen werken worden weleens fouten gemaakt. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2024.

ramos promotion

Zeer tevreden op tijd bezorgd en opgehaald. prima eten

Nathalia Tensen

Fantastisch kerstdiner voor 10 personen! Goede smaken en met weinig inspanning op tafel.

Burgersdijk

Wij hebben voor de eerste keer ons kerstdiner laten verzorgen en voor 7 personen voor en hoofdgerecht besteld. De procedure verliep eenvoudig en de bestelling op tijd geleverd.
Zeer ruime...
Zeer ruime porties en heel goed van smaak, het hele gezelschap was er vol lof over te spreken. Wij gaan ervan uit om volgend jaar weer gebruik te zullen maken van dit bedrijf en wellicht tussendoor bij een andere gelegenheid.