Hypenzo

Op tijd

Talent Primair

Wat een verwennerij! Een hele goede en snelle service. Snel (en duidelijk) antwoord op mijn vragen. Bestellen is erg makkelijk en levering ging prima. Alles was perfect verpakt.

Makkelijk en lekker.

Angela van der Schuit

De meeste hapjes waren heerlijk van het feestbuffet. Wel erg veel bami, nasi en mihoen. Teveel voor het aantal personen. We misten de mini hamburger broodjes die wel op de foto’s te zien zijn van... De meeste hapjes waren heerlijk van het feestbuffet. Wel erg veel bami, nasi en mihoen. Teveel voor het aantal personen. We misten de mini hamburger broodjes die wel op de foto’s te zien zijn van het feestbuffet op de site. Het stokbrood met saus erover heen vonden wij niet lekker.
Service, bezorging en bestelling perfect.

Dat je tot 17.00 uur de dag vantevoren kan bestellen voor de dag erna. Zelfs op zo dag bezorgen.

van Laarhoven

Fantastisch feestbuffet. wat hebben we ervan genoten. vele buffetten meegemaakt maar nog nooit zoals bij Hapjesschaal.nl perfecte prijs kwaliteit verhouding.

het oog wil ook wat....en de broodjes zijn top!!

Remko

Super presentatie van heerlijke hapjes

Prijs/kwaliteit en gemak zijn helemaal super!

Kwint

Het was voor het eerst dat wij hier een buffet bestelde.Wat een service.Wat een eten.Zoveel goede reacties van onze visite.Perfect lekker goed geweldig
Zeer tevreden.Iedereen vroeg aan ons hoe...
Zeer tevreden.Iedereen vroeg aan ons hoe kom je hierbij.Natuurlijk hebben we gezegd waar we het vandaan hebben.Bedankt voor het lekkere eten.Alles was top.Ook de service de mensen die het brengen echt vriendelijk.Mocht ik weer een feest hebben dan bestellen we zeker weer bij jullie.Bedankt
Eggie en Sheila Kwint

De service het eten
Alles eigenlijk

van Gisbergen

Het was weer super, tafels gezellig gedekt en heerlijk gegeten.

Ziet er zo gezellig uit.

Karin

De service is top. Constant op de hoogte gehouden via sms over de exacte tijd van de bezorging. Bezorging zelf was ook top. Bij het openen van de doos komen de heerlijke geuren je al tegemoet. De... De service is top. Constant op de hoogte gehouden via sms over de exacte tijd van de bezorging. Bezorging zelf was ook top. Bij het openen van de doos komen de heerlijke geuren je al tegemoet. De schalen zien er top en smaakte ook zalig. Kreeg van mijn kinderen ook complimenten. Toch heb ik ook wat min puntjes. Op 1 schaal zou o.a. spekkoek en olijven liggen maar die waren er niet. Ik had deze schaal juist om deze producten uitgekozen. Anders had ik 2 dezelfde schalen kunnen bestellen. Sommige dingen waren best aan de pittige kant o.a. bepaalde sandwiches. VRAAG: kan er rekening gehouden worden met kleine kinderen. TIP: misschien een schaal die extra bij te bestellen is voor kleine kinderen qua smaak

* communicatie * bezorgen * verzorgd eruit zien * goed verpakt * smaak is heerlijk*

Marcel

Keurig opgemaakt en het was heerlijk!

Saskia

Super! Minibroodjes zagen er geweldig uit,en zo smaakten ze ook.

Opmaak van de broodjes .