Remko

Zoals gebruikelijk uitstekend verzorgde hapjes. Heerlijk!

Smaak, opmaak, verpakking, gemak, prijs.

Wendy

Altijd goed en verzorgd

Heerlijk

Afspraak nagekomen m.b.t. het afleveren van de hapjes.
De hapjes/ broodjes waren erg lekker.

Alles vers en lekker.

Bouman

Superduper!!!!

Leuk verpakt, keurig op tijd, heerlijke smaken

Dave broeders

Een dikke 10
Smaak
Kwaliteit
Presentatie

Versheid

Kroese - Boomaars

Vriendelijke mensen en super goed verzorgd

lekker en genoeg en heel leuk versierd en heel veel variatie

Heerlijk gegeten! Daarnaast zag het er super uit! Zeker een aanrader. Je word netjes op de hoogte gehouden van de bezorging.

We hebben de high tea besteld. Wil even zeggen..TOP... wat ontzettend heerlijk en goed verzorgd!!!!

Alex en Angela

Wederom heerlijk gegeten!!
Wederom heerlijk gegeten!!
Alleen had ik mezelf al helemaal verheugd op brood (met pesto?? .. is zooo lekker) dat er de andere keren bij zat maar helaas voor mij, deze keer andere losse broodjes erbij geserveerd...wat overigens ook goed was hoor.

- Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen
- Mooie opgemaakte schalen, direct te serveren

- Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen
- Mooie opgemaakte schalen, direct te serveren

Ondanks de situatie met het “Corona-virus” hadden wij wel iets te vieren en aangezien restaurants etc. gesloten zijn is Hapjesschaal een ideale oplossing. Helaas konden we al dit lekkers niet delen met vrienden, dus vandaag kunnen wij nog een keer genieten van de warme hapjes die nog over zijn!
En eten met vrienden....dat houden we lekker tegoed, zodra de “coronacrisis” voorbij is.

Heerlijke hapjes en broodjes . mooi verpakt .service super vriendelijk en netjes

alles is netjes verpakt of wordt mooi gepresenteerd