Het zag er prima uit, hoe ze smaken weet ik vanavond maar ik dnk dat dat wel goed zit.
Alles zeer smaakvol.
Levering goed. Hapjes zijn lekker en vers.
Nadeel bij de dessert glaasjes zitten geen lepeltjes.
Levering op tijd.
Heerlijk vers.
De hapjes waren prima in orde, de broodjes waren qua smaak prima, maar zagen er wat minder aantrekkelijk uit, omdat ze wat in elkaar gedrukt waren
Goede service, snelle levering
Uitgebreid, goed verzorgd. Op tijd geleverd en opgehaald. Getuige het feit dat alles helemaal op was, is het bij de gasten ook goed bevallen.
Het is vnl eens wat anders dan de standaard frietkar of bbq. Gasten vonden de opstelling er erg leuk uitzien. Goede formule!
Super lekker was het weer en dat vonden de feestgangers ook.
Goede service, je krijgt een bericht wanneer ze komen echt allemaal top geregeld.
Een echte aanrader 👍🏻👍🏻
Veel variatie, alles vers, mooi en netjes verzorgd en vooral goede communicatie
Wat een heerlijke tapasschalen en broodjesschalen!
Super service, super levering.
Het heeft weer heerlijk gesmaakt. Ook fijn dat zo goed gereageerd is op mijn vraag vroeg te komen. Nou om 09.00 stond de bezorger al voor de deur. Heel fijn
Zie vorige vraag
De hapjes smaakte heerlijk. Goede service.
Zeer gemakkelijk qua bestellen, “bereiden” en retourneren.
Geweldige hapjes! Nu voor de 4e keer besteld en altijd even lekker.
Goede snelle levering.
Bestellen en bezorgen ging prima en de hapjes waren heerlijk. Op voorhand heb ik telefonisch contact opgenomen om te vragen hoe veel ik zou moeten bestellen voor 45 volwassenen en 18 kinderen van 2...
Reactie Hapjesschaal:
hallo ramona, zoals je kunt lezen bij alle recensies word ons advies op voorhand gewaardeerd en geprezen, de aantallen die u heeft opgeven dienen als hapje en absoluut niet als een groot eet moment,...