Iris

Geweldig!

Beste Iris,
Super dank voor de review en de leuke feedback! πŸ™‚
Wij waarderen het enorm dat je ons plasticvrij concept geweldig vindt, ons hebt aanbevolen en kiest voor dit alternatief!...
Beste Iris,
Super dank voor de review en de leuke feedback! πŸ™‚
Veel plasticvrij plezier verder en tot gauw! πŸ’šπŸŒΏ

Moureen Batterink

Toegankelijke site. Klantvriendelijk

Beste Moureen,
Van harte bedankt voor de review en feedback! πŸ™‚
Beste Moureen,
Van harte bedankt voor de review en feedback! πŸ™‚
Super fijn te lezen dat onze service en website jou heel goed bevalt! In een account van een klant staan de geregistreerde adresgegevens. Het komt weleens voor dat postbedrijven de bestellingen bij een verkeerd huisnummer afleveren. Onze excuses voor dit ongemak.
Onze waardering is enorm dat je ons aanbeveelt en kiest voor ons 100% plasticvrij concept!
Tot gauw en veel plasticvrij plezier! β˜ΊοΈπŸ’š

Bini Bij de Vaate

Goede levering

Beste Bini,
Veel dank voor de review en aanbeveling! πŸ™‚
Beste Bini,
Veel dank voor de review en aanbeveling! πŸ™‚
Goed te vernemen dat je onze bezorging goed vindt! Wij waarderen het enorm dat je kiest voor ons 100% plasticvrij alternatief en ons concept ondersteunt!
Tot ziens en veel plezier mee! πŸ˜ŠπŸ’š
Annelies van HappySoaps

Anne

Mooi initiatief, heerlijke zeepjes en geuren. Helaas groot minpunt: Stond binnen 24 uur verzending dus dat zou op tijd binnen zijn voor het sint feest. Maar helaas elke dag werd het weer 24 uur... Mooi initiatief, heerlijke zeepjes en geuren. Helaas groot minpunt: Stond binnen 24 uur verzending dus dat zou op tijd binnen zijn voor het sint feest. Maar helaas elke dag werd het weer 24 uur later de verzending... uiteindelijk niet meer als sint cadeau kunnen geven. Balen!! Het ergste was dat er na 3 dagen op de site nog steeds reclame werd gemaakt voor uw sint cadeau nog op tijd binnen dat kan! Nou niet dus als je 3 dagen eerder had besteld.
Wel contact gehad met de klanten service die zeiden dat het bij het bezorg bedrijf lag. Bezorgbedrijf gebeld die zeiden dat het nog helemaal niet in hun beheer was ontvangen. Tja.

Beste Anne,
Beste Anne,
Bedankt voor je review!
Ik zie bij de updates over jouw verzending dat het pakket 29 november al was verzonden vanuit ons magazijn. Het postbedrijf heeft inderdaad hierbij vertragingen ervaren. Wij hadden dit toen ook vermeldt op onze website dat de 24u leveringen 2 werkdagen later konden aankomen door de enorme drukte bij zowel ons magazijn als het postbedrijf. Excuses voor het ongemak bij deze, maar vanuit onze magazijn zijn 24u levering voor 23.30 besteld nog dezelfde dag verstuurd.
Happy Groet,

Ria van Dijk

Heerlijke geuren

Beste Ria,
Super fijn te lezen dat je de geuren van onze producten fijn vindt! Hartelijk dank voor de feedback, dat je ons aanbeveelt en veel 100% plasticvrij plezier verder! πŸ˜ŠπŸ’š
Met Happy...
Beste Ria,

Donna Kruiswijk

(Bewerkt)

Heel fijn, alles is geleverd en de geuren zijn heerlijk.

Beste Donna,
Met...
Beste Donna,

Liz

Ik ben een jaar geleden overgestapt op happysoaps en ik wil nooit meer anders! Niet alleen goed voor de natuur en de wereld maar sinds ik deze producten gebruik, zonder rotzooi.. zijn haar en huid... Ik ben een jaar geleden overgestapt op happysoaps en ik wil nooit meer anders! Niet alleen goed voor de natuur en de wereld maar sinds ik deze producten gebruik, zonder rotzooi.. zijn haar en huid enorm verbeterd. Ook gaat het veel langer mee dan mijn oude flessen shampoo en zeep. Een betere wereld begint bij jezelf en daar past happysoaps perfect bij.

Beste Liz,
Beste Liz,
Enorm leuk te vernemen dat onze producten jou heel goed bevallen en je daardoor compleet bent overgestapt op ons concept! Wij waarderen het enorm dat je gekozen hebt voor dit plasticvrij alternatief, jouw ervaring hier met ons deelt en ons aanbeveelt! πŸ’šπŸŒ±

Petra

Goede producten, goed verhaal, ook verkrijgbaar in de supermarkt.

Bedankt voor je review!
Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met onze plasticvrij concept! Hartelijk dank dat je ons hebt aanbevolen en hebt gekozen voor dit plasticvrij alternatief!
Tot ziens en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸƒ
Soeraija van happySoaps

Engelien vd Laak

Vlotte levering. Prima product

Bedankt voor je review!
Fijn te lezen dat je heel tevreden bent met ons 100% plasticvrij concept! Onze waardering is enorm dat je dit concept ondersteunt en ons aanbevolen hebt!
Wij zijn bezig met de receptuur van de conditioner! πŸ˜€

Anja Van den Doel

Snelle levering goede informatie over de levering

Bedankt voor je review!
Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met ons! Dankjewel dat je ons hebt aanbevolen en hebt gekozen voor dit plasticvrij alternatief!
Tot ziens en veel...
Tot ziens en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸƒ