F.stuurman-veloo

In 1 woord zalig

Hi,
Hartelijk dank voor je review en tip!
Super leuk te lezen dat je heel gelukkig bent met ons plasticvrij concept! Onze waardering is enorm!
Het ligt in de bedoeling een hele lijn te...
Hi,
Hartelijk dank voor je review en tip!
Het ligt in de bedoeling een hele lijn te maken van de bestaande geuren (voornamelijk die het meest gevraagd zijn). Wij nemen jouw feedback mee voor de product(door)ontwikkeling.
Je kunt ook onze #TeamPlasticVrij Facebook groep joinen om mee te praten over productontwikkeling. πŸ™‚
Veel plasticvrij plezier verder!

Jeanet

Sinds kort de handcreme bar op proef en wat een heerlijke bar om je handen en voeten te verzorgen . Dikke pluim voor de ontwikkelaars !

Beste Jeanet,
Van harte bedankt voor je review, tip en compliment! πŸ˜€
Beste Jeanet,
Van harte bedankt voor je review, tip en compliment! πŸ˜€
Super fijn te horen dat je heel tevreden bent met ons nieuw product! Wij blijven ons best doen om meerdere plasticvrije producten op de markt te brengen!
Wij hebben op dit moment twee bewaar- en reisblikjes in ons assortiment waar onze Bars in passen. Die zijn terug te vinden op de productpagina onder het kopje 'Accessoires'!
Veel plasticvrij plezier! πŸ™‚

Saskia Huisman

Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je review en compliment! πŸ˜€
Beste Saskia,
Hartelijk dank voor je review en compliment! πŸ˜€
Wat fijn om te lezen dat je ons als goed beoordeelt en dus hiermee aangeeft dat je heel tevreden bent met ons concept en ons als bedrijf! Wij waarderen dit enorm!
Veel plasticvrij plezier verder en wij zien jou gauw terug! πŸ’šπŸŒΏ

Saskia Wagemans

Goede service, geen bezorgkosten als je een paar dagen kan wachten (dus bestel op tijd, dan maakt dat niets uit)

Hi Saskia,
Hi Saskia,
Bedankt voor je review!
Fijn om dit te lezen! Ik zal je suggestie even doorsturen. :-) Veel plezier verder met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!

Annette Leferink Brager

Super fijne producten

Hi Annette,
Hi Annette,
Bedankt voor je review!
Ik zal je suggestie zeker meenemen en doorsturen. :-) Veel plezier verder met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!

G. Eertink

Nog niet zo tevreden: haar voelt zwaar en vettig aan. Wel mooi concept, plasticvrij en duurzaam.

Bedankt voor je review!
Vervelend om te horen dat de shampoo je nog niet goed bevalt. Ik stuur je even een mail om dit samen met je op te lossen. :-)
Soeraija van...

Monique de Groot

Super producten

Hi Monique,
Hi Monique,
Bedankt voor je review!
Onze waardering is enorm! We komen in de toekomst zeker nog met de tandpasta, dit is veel gevraagd door onze klanten dus onze productontwikkelaar kijkt er vast naar. :-D Veel plezier verder met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!

Laura Celano

Hi Laura,
Hi Laura,
Bedankt voor je review!
De deo kan inderdaad wat hard aanvoelen aan de bovenkant, maar deze wordt zacht als je het dichtbij de verwarming legt. Het is niet uitdroging maar de structuur kan aan de bovenkant van de Deo wel anders aanvoelen omdat deze meer in contact ligt met de lucht buiten het potje. We komen verder binnenkort zeker met een stick vorm van de deo dan is het geen probleem meer met lange nagels. :-) Nog even geduld en veel plezier tot dan met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!

Milou Smit

Ik gebruik altijd de deo en ik ben fan!
Nu ook voor het eerst de gezichtsbar gekocht, dus ik ben benieuwd of die ook zo goed bevalt.

Hi Milou,
Hi Milou,
Bedankt voor je review!
Super fijn om dit te lezen! We kijken uit naar je feedback voor de gezichtsreiniger. Veel plezier verder met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!

Julia

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de lavender bliss conditioner bar. Het product is goed, mijn haar is blij en ziet er glanzend en gevoed uit. Ik ben mijn voorraad plastic flessen met... Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de lavender bliss conditioner bar. Het product is goed, mijn haar is blij en ziet er glanzend en gevoed uit. Ik ben mijn voorraad plastic flessen met shampoo aan het opmaken en verschillende merken soap bars en shanpoo/conditioner bars aan het uitproberen en deze conditionar bar, is echt heel prettig voor mijn haar. Helaas ben ik minder te spreken over het gebruik /hoe lang ik met 1 bar doe. Met het warm maken onder de douche, raak je veel product kwijt en ik denk/verwacht dat ik ongeveer 12 keer kan wassen met de bar voordat hij op is. Heb nu 6 wasbeurten gehad, en de helft van de bar is al verdwenen. Ik lek hem uit op de bamboe zeephouder. Er verdwijnt veel product door het douche putje, zonder dat je echt iets mee kan. Ik kan het tijdens het warm maken boven mijn hoofd houden en zoveel mogelijk zeep van mijn handen nog in mijn haar smeren, maar de warmgemaakte bar werkt beter als ik deze direct in mijn haar smeer. Dat is erg jammer en daarom ik vind ik de bar helaas niet heel duurzaam. Ik heb half lang haar. Misschien dat je met kort haar sneller resultaat krijgt, maargoed het zou mooi zijn als er een betere manier zou zijn om niet zoveel product te verspillen.

Hi Julia,
Bedankt voor je review!
Ik snap dat het inderdaad vervelend is zo. Ik stuur je even een mail met enkele tips die zouden moeten helpen om de bar langer te gebruiken. :-)
Happy...
Hi Julia,