Lilian Eck

Top heel fijn en waar jullie voor staan echt super

Marije Groos

Ik ben onwijs blij met de producten van happysoaps. Mijn haar en huid is nog nooit zo schoon geweest. Je voelt dat je geen troep op je haar/huid smeert. Mijn haar moest wel even wennen, aan het... Ik ben onwijs blij met de producten van happysoaps. Mijn haar en huid is nog nooit zo schoon geweest. Je voelt dat je geen troep op je haar/huid smeert. Mijn haar moest wel even wennen, aan het begin namelijk erg stug.
Ik geef het nu ook graag weg als verjaardagscadeau! Op deze manier leren mensen om mij heen ook hoe fijn deze producten zijn.

Carolien Ouwehand

Hele fijne producten

n.v.t.

Ze hebben een overzichtelijke website.

Samantha van Dorp

Erg fijn! Mijn bestelling klopte niet bij binnenkomst. Mailcontact gehad en super goed geholpen, opties gekregen om terug te sturen of om het andere product alsnog te ontvangen. Vriendelijke... Erg fijn! Mijn bestelling klopte niet bij binnenkomst. Mailcontact gehad en super goed geholpen, opties gekregen om terug te sturen of om het andere product alsnog te ontvangen. Vriendelijke service! Erg tevreden met de service. De producten ruiken echt heerlijk! Ga ze snel gebruiken!

Anna Rebel

Fijn dat alles milieuvriendelijk wordt verpakt en verstuurd. Goed bezig!

Alice Reugebrink

Snelle levering. Goed product zonder plastic.

Joke

Zálige geur en prima verzorging voor droog haar.