Het is snel gewend haarschampo in een blok maar het werkt top. Lekker schuim. Geweldig, goed voor milieu. De conditioner vind ik ander verhaal. Krijg het niet goed in mijn haar. Te stug.
Jo-Anne
Top
Barbara
Fijne producten en super fijn dat alles echt plastic vrij is!
Monique
Eerlijke en heerlijke producten, snel en correct geleverd. Heel blij mee.
Karin Schuurmans
Fijn om mee te werken aan minder gebruik van plastic en ook fijn dat het allemaal natuurlijk is
T Fien
Super fijn
Pascale Van Oppen
Zeer tevreden.
Emmanuel Lootens
Een beetje exiting deden we doos open. De geurtjes van de zepen vinden de weg naar ons neus. De rest moet je zelf maar uitzoeken.
Lisanne Kroes
Happysoaps heb ik ontdekt via een influencer. Ik vind het een fijn dat happysoaps je meehelpt met het verminderen van het plasticverbruik en je zo een handje helpt voor een beter milieu. Zowel het...Happysoaps heb ik ontdekt via een influencer. Ik vind het een fijn dat happysoaps je meehelpt met het verminderen van het plasticverbruik en je zo een handje helpt voor een beter milieu. Zowel het product als de service vind ik goed en ik heb er niks op aan te merken.
Johanna Benjamins
Vind het een fijne soap gebruik het nu al een tijd en wil niet anders meer .