Ester

Wij proberen zo bewust mogelijk te leven. Zoveel mogelijk biologisch en verantwoorde producten met zo weinig mogelijk verspilling.
Al langer was ik op de hoogte van het bestaan van de bars. Ik...
Al langer was ik op de hoogte van het bestaan van de bars. Ik dacht bij de shampoobars "mwa, of het echt wat is?".
Geheel onterecht. De producten zijn allemaal fantastisch. Heb zowel de shampoo, conditioner, deodorant als bodybar besteld. Allemaal werken ze goed en hebben ze een subtiele geur. Ik houd helemaal niet van te sterke geuren maar deze geuren zijn heerlijk.
Mijn haar is niet makkelijk maar door de bar is mijn haar zacht en glanzend en hoef ik het minder vaak te wassen.

Wij zijn vanaf nu vaste klant! Zo blij met weer een stap naar nog meer verantwoord en duurzaam leven.

#teamplasticvrij

Mary van der Bijl-van Bolderick

Prettige en snelle bezorging. We zijn heel blij met de producten!

Tessa

De producten zijn goed verpakt en gaan lang mee. Vooral de shampoo en bodybar zijn heerlijk. De conditioner is nog even wennen voor ons omdat je deze bijna niet voelt bij het aanbrengen. Al met al... De producten zijn goed verpakt en gaan lang mee. Vooral de shampoo en bodybar zijn heerlijk. De conditioner is nog even wennen voor ons omdat je deze bijna niet voelt bij het aanbrengen. Al met al erg tevreden.

Elisa Kleinschmidt

Je krijgt een mooi verpakt cadeau in huis

Greet Pronk-Wonink

Heerlijke shampoo

Christine ten Berge

Leuke website, vlotte levering

Liesbeth van Bruinessen

Ben blij met jullie producten! Maak langzaamaan mijn badkamer plastic vrij! Jullie producten bevallen me tot nu toe allemaal! ze ruiken heerlijk en mijn huid doet het er goed op! Top dat ik... Ben blij met jullie producten! Maak langzaamaan mijn badkamer plastic vrij! Jullie producten bevallen me tot nu toe allemaal! ze ruiken heerlijk en mijn huid doet het er goed op! Top dat ik producten heb gevonden die hier in Nederland worden gemaakt en het milieu ontzien! Draag ik een heel klein steentje bij aan het behoud van onze planeet.
De afwaszeep moest ik even leren gebruiken maar bevalt me nu ook goed, een heel fijne afwasborstel!

Elfje

Heerlijke producten en fijn om bij te dragen aan een betere wereld

Mathilde Korte

Super, bestel er nu altijd. Zeer tevreden!

Marieke Bömer

Zo fijn dat ik met een Nederlands bedrijf bij kan dragen aan de plasticvrije badkamer! Ik gebruik bijna alle producten en zodra het pakketje binnenkort is het al een feestje! De geuren.. het... Zo fijn dat ik met een Nederlands bedrijf bij kan dragen aan de plasticvrije badkamer! Ik gebruik bijna alle producten en zodra het pakketje binnenkort is het al een feestje! De geuren.. het plasticvrije en het gebruik ervan bevallen mij erg goed! Mooi bedrijf met een prachtige missie!!