Heerlijke soap bars fijne geuren vooral de conditioner die ik heb gekozen heerlijk fris
nvt
Supervriendelijk en duurzaam bedrijf!
Sylvie van Leusden
Het bestellen van producten gaat snel en eenvoudig. Fijn dat er geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt wordt en dat er gekozen kan worden voor verschillende manier van verzending. De...Het bestellen van producten gaat snel en eenvoudig. Fijn dat er geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt wordt en dat er gekozen kan worden voor verschillende manier van verzending. De online bestelde shampoo en conditioner bar bevallen prima, net als de bij een drogist gekochte body bar.
Chantal
De zeep is geweldig. Schuimt lekker en ruikt super. De shampoo bars zijn heel prettig en nu net de gezichtsreiniging bar besteld. Zo fijn op weg naar een beter leven voor onszelf en natuur.
Jacques Westerveen
Sinds december 2020 gebruik ik HS shampoos met veel plezier.
JPP Segers
Fijne zeep en shampoo bars. Geen palmolie is natuurlijk geweldig maar het is ook gewoon erg fijn in gebruik
Gertrud Prins
Hele fijne producten!
Olga Dekker
Mooie eerlijke producten.
Hetty
Goede ervaring. Tevreden met producten
Nadine
Top, veel keuze, goede prijzen, goede verzendmethode en snelle levering.