Ik merk dat de producten vrie'delijker zijn voor je haar!
Hiermee bedoel ik bv. Minder haaruitval.

Inge Maters

De shampoos bevallen heel goed, crème spoeling ontklit eigenlijk dat onvoldoende bij kinderen.
De bakjes zijn heel fijn om je spullen op te leggen, maar de grote mahoniehouten bak wordt heel vlekkerig van de zeep. Dat ziet er vies uit. De lichthouten bakken zijn prima.

N.

Ik ben heel tevreden over de producten van HappySoaps. Wel vind ik het jammer dat producten niet altijd op voorraad zijn, waardoor ik niet het gunstigste pakket kan bestellen en meer geld kwijt ben.

Celina

Goede producten alleen drukke website

Marian van der hoop

In ieder geval geen last van een jeukende hoofdhuid na het wassen

Ann Vos

Een bedrijf met een ECHT duurzame visie! Vooral de mogelijkheid om je bestelling met een bulk partij te laten verzenden vind ik top! Belachelijk dat we altijd maar alles de volgende dag in huis... Een bedrijf met een ECHT duurzame visie! Vooral de mogelijkheid om je bestelling met een bulk partij te laten verzenden vind ik top! Belachelijk dat we altijd maar alles de volgende dag in huis moeten kunnen hebben!

Margrit Pompen

Geweldig om je haar mee te wassen, handig voor op de festivals of camping.

Wendy

Tevreden, niet dolenthousiast

Hanny Blikkendaal

Ik heb nog niks ontvangen