Sanne Leenen

Super enthousiast!

H. L. M. Vos

Snelle levering. Op de site is goed te lezen welke shampoo voor welk haartype geschikt is.

Fleur de Jong

Mijn haar ruikt lekker en is zacht na het wassen. Geweldig product!

Petra

Snelle levering. Attente communicatie.

Hansje Haman

Beste Hansje,
Hartelijk dank voor je review en tip!
Beste Hansje,
Hartelijk dank voor je review en tip!
Fijn om te horen dat je ons concept prima vindt! Wij hebben op dit moment diverse accessoires waar je de Bar op en in kunt bewaren. Het ligt in de bedoeling meerdere accessoires toe te voegen aan ons assortiment! Blijf onze kanalen in de gaten houden voor de updates!

Martijn Valke

Lange levertijden wanneer je kiest voor kosteloze verzending.

Beste Martijn,
Hartelijk dank voor je review en de tip! 🙂
Beste Martijn,
Hartelijk dank voor je review en de tip! 🙂
Wij hebben twee verzendmethodes. De snelle (24uurs zending) verzending en de Partijenpost (gratis) verzending (bezorgtijd gemiddeld 5-8 werkdagen). De Partijenpost zending kan soms eerder worden bezorgd afhankelijk van de drukte en het postbedrijf. We nemen het mee in de overweging voor een gratis snellere verzending.

Baukje Peeringa

Beste Baukje,
Bedankt voor je review en feedback!
Wij hebben ervoor gekozen het in diverse verkooppunten verkrijgbaar te hebben vanwege de toegankelijkheid voor de meeste klanten.
Met...
Beste Baukje,
Bedankt voor je review en feedback!

M

Goede services en groot assortiment

Lieven Cosyns

Happy about my soap

Lieke Mensink

Fijne producten, er blijft geen waas achter in je haar, wat ik bij andere nog wel eens heb.