Basnette De Geus

Op advies van onze dochter, (zij is zeer tevreden over jullie produkten) heb ik ook een aankoop gedaan bij HappySoaps.
Eerlijk gezegd gebruik ik de shampoo nog te kort om een eerlijke ervaring...
Eerlijk gezegd gebruik ik de shampoo nog te kort om een eerlijke ervaring hierover te geven.
Maar ik beloof dat ik dit tzt zeker zal doen!

Suzanne

Nette klantenservice, duidelijk over product en verzending. Tevreden klant dus.

Annika Knol

Alleen maar positief. Veel keus, snelle levering.

Beste Annika,
Hartelijk dank voor je review! πŸ™‚
Fijn om te horen dat ons assortiment en de bezorging jou super goed bevalt! Veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒΏ
Met Happy...
Beste Annika,
Hartelijk dank voor je review! πŸ™‚

lana van kasteren

Beste Lana,
Hartelijk dank voor je review en de aanbeveling! πŸ™‚
Wat fijn te horen dat je ons concept goed vindt. Veel plasticvrije plezier verder! πŸ’šπŸŒΏ
Gwendeline...
Beste Lana,

Evelien

Goed dat zij zich inzetten voor een duurzamere wereld!

Beste Evelien,
Hartelijk dank voor je review en de aanbeveling! πŸ™‚
Super dat je ons concept ondersteunt en zo ook een bijdrage levert aan deze plasticvrije missie! πŸ’šπŸŒΏ
Met Happy...
Beste Evelien,

Marijke Dirkse

Snelle service

M.E. Kuipers-van Eijsden

Fijn en transparant bedrijf. Geweldig dat ook de bezorging op de ECO manier gaat. Het duurt wel iets langer. Maar dat heb ik graag over voor een beter milieu. En ik ben echt geen milieufreak... maar... Fijn en transparant bedrijf. Geweldig dat ook de bezorging op de ECO manier gaat. Het duurt wel iets langer. Maar dat heb ik graag over voor een beter milieu. En ik ben echt geen milieufreak... maar dit werkt gewoon super!

Luciana Vargas

Gaan zeer professioneel te werk