Piet Mosch

Jullie communicatie is erg verwarrend. Ik heb een product gekocht dat in een brievenbuspakketje kan. Vervolgens moet ik een keuze maken tussen Postnl of agentschap als ware het een pakket. Ik doe... Jullie communicatie is erg verwarrend. Ik heb een product gekocht dat in een brievenbuspakketje kan. Vervolgens moet ik een keuze maken tussen Postnl of agentschap als ware het een pakket. Ik doe een agentschap, want ik zou de bedoelde dag niet thuis zijn. Ik krijg een bericht dat het op woensdag zou worden geleverd, maar feitelijk werd dat 8 dagen later. Vijf dagen nadat ik het pakketje nodig had.

Ester Ars Ars

Netjes verzorgd verpakt

Lucinda Davies

Snelle levering netjes verpakt

Lia Dewilde

Tot hier toe heel content v jullie producten

Mari?tte Hebinck

Prima spullen.

Niels Schuurman

Mijn badkamer wordt steeds meer plastic vrij. De producten van HappySoaps hebben mij tot nu toe elke keer weer verrast. Hoe lang ik doe met de shampoobars is niet normaal en ook de andere producten... Mijn badkamer wordt steeds meer plastic vrij. De producten van HappySoaps hebben mij tot nu toe elke keer weer verrast. Hoe lang ik doe met de shampoobars is niet normaal en ook de andere producten die ik heb geprobeerd zijn oprecht super. Ik heb nog niet het hele assortiment productgroepen in huis maar er gaat zeker nog het één en ander vervangen worden. De site is duidelijk, veel informatie, leveringen door de brievenbus. En vooral een goed hart voor mens en natuur maken HappySoaps een top bedrijf!

Sharon Heijnen

Leuk concept maar moet nog verbeterd worden.

Marjolein

Alleen maar goede ervaringen. Wordt altijd netjes en op tijd geleverd. Vriendelijke mensen via de mail als je vragen hebt. Zeker 5 sterren waard.

Tiffanie van Kuijeren

Mijn ervaring met HappySoaps is niet heel best. Via jullie Facebook actie waarbij je voor 2 euro verzendkosten 3 van jullie mini shampoo bars besteld. Ook voor mijn moeder. Helaas deze pas binnen... Mijn ervaring met HappySoaps is niet heel best. Via jullie Facebook actie waarbij je voor 2 euro verzendkosten 3 van jullie mini shampoo bars besteld. Ook voor mijn moeder. Helaas deze pas binnen gekregen op het moment dat ik zelf actie ondernam. Met de smoes" het pakket is kwijt "en" we hadden een geur niet meer op voorraad" werd het afgedaan, om vervolgens 2 dagen later het pakket te ontvangen. Niet heel netjes vind ik persoonlijk. Ik zal dus ook niet meer bestellen via jullie