Anniek

Helaas werd mijn bestelling niet compleet geleverd. Na 3 keer contact te hebben gezocht kwam het pas bijna een week later. Terwijl mij tot 3 keer toe een spoedzending werd beloofd. Ook heeft de... Helaas werd mijn bestelling niet compleet geleverd. Na 3 keer contact te hebben gezocht kwam het pas bijna een week later. Terwijl mij tot 3 keer toe een spoedzending werd beloofd. Ook heeft de bezorger het pakket maar half in de brievenbus afgeleverd, waardoor elke voorbijganger het zo mee had kunnen nemen. Verder vind ik de producten heel fijn, alleen de bodybars een beetje uitdrogend. Ook de kortingsacties vind ik tof.

Yvonne Lieferink

Snelle levering en milieu bewuste producten

Annelies

Duurzaam en prijs kwaliteit in verhouding

Carla

Mooie en duidelijke website, snelle levering, heerlijke producten! Shampoo, conditioner, bodybar, deodorant, scheerzeep, gezichtsbar. Allemaal fijn schuimend en lekker ruikend. En dan ook nog... Mooie en duidelijke website, snelle levering, heerlijke producten! Shampoo, conditioner, bodybar, deodorant, scheerzeep, gezichtsbar. Allemaal fijn schuimend en lekker ruikend. En dan ook nog zonder plastic en palmolie! Ik ben fan!!

Kieboom

Prima qua leveranties.

Ellen Kalkhoven

Heel fijn, deze (happy) soaps!

Marjan Riedstra

Heel goed

Marianne Heijden

Fijn bedrijf

Carenne

Reactie HappySoaps:

Beste Carenne, hartelijk bedankt voor je review en de feedback, dit waarderen we enorm! Ik ben het met je eens als je bedoeld dat alle producten geadverteerd moeten worden. Maar het is nog altijd zo... Beste Carenne, hartelijk bedankt voor je review en de feedback, dit waarderen we enorm! Ik ben het met je eens als je bedoeld dat alle producten geadverteerd moeten worden. Maar het is nog altijd zo dat niet eenieder nog op de hoogte is van de nieuwe conditioner en/of shampoo, waardoor het wel belangrijk is om die ook te adverteren :-)
Happy Groet, August van HappySoaps