Anne

Prettig, vriendelijk bedrijf. Levert zoals beloofd, mooi verpakt.

Makkelijk contact, houdt rekening met milieubesparend verzenden.

Willem Nieuwdorp

Lekker geurend, milieu vriendelijk geleverd!

Saffira Woldijk

Goede producten en snelle levering

Anke Bremen

Heel fijn bedrijf. Duidelijke communicatie en goeie levering.

Anja Visser Visser

Super

Frans Voorhuis

Geweldige producten

Nelleke

Fijn bedrijf met een mooie missie. De zeepjes zijn stuk voor stuk lekker van geur en goed in gebruik. Ook fijn dat er bij bepaalde producten (conditioner) wordt uitgelegd hoe het precies werkt. De... Fijn bedrijf met een mooie missie. De zeepjes zijn stuk voor stuk lekker van geur en goed in gebruik. Ook fijn dat er bij bepaalde producten (conditioner) wordt uitgelegd hoe het precies werkt. De bestelling werd snel geleverd en de website werkt makkelijk.

Rebecca Leebeek

Top!

Reactie HappySoaps:

Top, zo horen we het graag Rebecca! Dank voor het delen van je ervaring met ons, dit waarderen we enorm!
Happy Groet, August van HappySoaps

Nina Beerendonk

Heel fijn, tevreden over het product, goed voor het milieu en top dat er gratis levering was.

Reactie HappySoaps:

Zo horen we het graag Nina, hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons. We hebben diverse assessors in ons assortiment waarop je de shampoobars kan leggen, graag even naar kijken. :-)... Zo horen we het graag Nina, hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons. We hebben diverse assessors in ons assortiment waarop je de shampoobars kan leggen, graag even naar kijken. :-)
Happy Groet, August van HappySoaps