Rianne

Heel fijn

Reactie HappySoaps:

Beste Rianne, hartelijk bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring met ons product, zo horen we het graag! :-D

Thirsa van der Draaij

HappySoaps is echt super! Heel fijn om te gebruiken en je bent goed bezig voor het milieu. And last but not least, heerlijke geuren!

Reactie HappySoaps:

Hoi Thirsa, hartelijk bedankt voor je review en de feedback, dit waarderen we enorm! Het is altijd fijn als klanten met ons meedenken en feedback geven over hun ervaringen. Feedback van klanten... Hoi Thirsa, hartelijk bedankt voor je review en de feedback, dit waarderen we enorm! Het is altijd fijn als klanten met ons meedenken en feedback geven over hun ervaringen. Feedback van klanten nemen we net als van jou serieus mee, hartelijk dank nogmaals.

Marion

Top!

Reactie HappySoaps:

Hoi Marion, wat fijn om te horen dat je onze producten als top ervaart, de feedback waarderen we enorm, hartelijk dank!

Claudia Beckers

Snelle betrouwbare levering en product conform beschrijving.

Reactie HappySoaps:

Wat zijn om je review te lezen Claudia! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons en eenieder die eens hier langskomt, dit waarderen we enorm!

Sylvia Geerts

Hele pure shampoo en net alweer bestelling gedaan voor nog 2 andere producten

Reactie HappySoaps:

Hoi Sylvia, hartelijk bedankt voor je bestellingen en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu. Het is heel fijn om te weten dat onze producten goed bij je aanslaan.
Happy...

Erik Haandrikman

Prima product, waar je lang mee doet.

Reactie HappySoaps:

Hoi Erik, hartelijk bedankt voor je review! Het is heel fijn om te weten dat ook de mannen goed gebruik maken van onze producten en dat ook zij een steen bijdragen aan een schoner en gezonder... Hoi Erik, hartelijk bedankt voor je review! Het is heel fijn om te weten dat ook de mannen goed gebruik maken van onze producten en dat ook zij een steen bijdragen aan een schoner en gezonder milieu. Hartelijk dank!

M Vegt

Geweldige ervaring, zo blij met de shampoo zeep?ga zeker weer winkelen bij HappySoaps

Reactie HappySoaps:

Nog een tien erbij, hartelijk bedankt voor je review M Vegt, dit waarderen we enorm.

Yvonne De Beurs

Snel en fantastische producten

Reactie HappySoaps:

Zo horen we het graag Yvonne, fijn om te horen dat dit je ervaring is met ons en onze producten. We werken er hard aan om dit te maken tot een dagelijkse ervaring binnen ons bedrijf!
Happy...

Veerle

Super

Reactie HappySoaps:

Nog een tien erbij, hartelijk dank voor je feedback Veerle en voor het feit dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, dit waarderen we enorm!
Happy Groet, August van...

wendy

Super fijne producten

Reactie HappySoaps:

Hartelijk dank voor je review Wendy, dit waarderen we enorm en dan nog tien uit de tien punten, zo horen we het graag!