K. W.

Alsof ze met je meedenken met de juiste afstand.

Reactie HappySoaps:

Wauw, een tien uit de tien punt! Hartelijk bedankt voor je Kathenka, dit waarderen we enorm! We denken altijd heel graag met onze klanten mee, fijn dat je dit ook zo ervaart!
Happy Groet, August van ShaversClub

Elise

Fijne, lekker geurende producten. Vooral blij met m'n deo!

Reactie HappySoaps:

Hartelijk bedankt voor de feedback Elise! Wat fijn om te horen dat onze producten bij jou in de smaak vallen, zo horen we het graag!

Ellen Peeters

Snele levering, goeie producten en fijn ecogisch

Reactie HappySoaps:

Hoi Ellen, hartelijk bedankt voor het schrijven van een review en voor het delen van je ervaring met ons product, de feedback waarderen we ernom. :-)
Happy Groet, August van HappySoaps.

Denise de Regt

Tevreden met mijn aankoop. Heerlijke shampoo en badbruisballen.

Reactie HappySoaps:

Hoi Denise, Wat leuk om je review te lezen, dat is fijn om te horen. Hartelijk dank voor de ondersteuning en dat je samen met ons werkt aan en schoner en gezonder milieu. :-)

Danielle van Veen

Zeer blij mee. Maakt mijn haar goed schoon. Zou het alleen tof vinden als het ook parfumvrij was.

Beste Danielle,
Beste Danielle,
Hartelijk dank voor het delen van je feedback, dit waarderen we enorm! Het ligt in de bedoeling om nog een parfumvrije lijn te produceren in de toekomst, hier vragen namelijk meerdere klanten naar. :-)
Wat betreft hoe lang de shampoo bars meegaan zal dat altijd verschillen van persoon tot persoon afhangend van de hoeveelheid haar en de manier van gebruik. Mocht je hier vragen over hebben of opmeringen, dan kan je ons altijd even bellen of mailen, we staan je graag te woord. :-)

Alexandra Yablonska

Goede shampoobars die mijn gevoelige hoofdhuid niet irriteren

Reactie HappySoaps:

Beste Alexandra, hartelijk dankt voor het delen van je ervaring met ons product, dit waarderen we enorn. De feedback nemen we zeker mee. :-)

Ard

Handig, snel en milieuvriendelijk, naar mijn mening kan het niet beter

Reactie HappySoaps:

Hey Ard, wat fijn om je review te lezen, zo horen we het graag. De feedback omtrent meer geurtjes nemen we zeker mee, hou vooral onze social media kanalen in de gaten. :-)

Thea Blankenstein

In korte tijd heb ik al 4 keer een bestelling gedaan zo enthousiast ben ik , de geuren en de werking en niet te vergeten het milieuvriendelijke aspect zijn fantastisch!

Hoi Thea,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review, het is heel fijn om de enthousiasme te proeven in je review. Hartelijk dank voor de ondrsteuning. :-)
Happy Groet, August van...
Hoi Thea,

Iris

Hele goede ervaring met HappySoaps!

Reactie HappySoaps:

Zo horen we het graag Iris, het is heel fijn dat je ervaring met ons goed is. We werken er heel hard aan dat dit in de toekomst zo blijft. Hartelijk dank voor voor de ondersteuning en dat je samen... Zo horen we het graag Iris, het is heel fijn dat je ervaring met ons goed is. We werken er heel hard aan dat dit in de toekomst zo blijft. Hartelijk dank voor voor de ondersteuning en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu. :-)

Karin De Knegt

Mooie producten en zeer klantvriendelijk

Reactie HappySoaps:

Hoi Karin, Hartelijk dank voor je review, het is fijn om te horen dat de producten en de klantvriendelijkheid je bevallen, Je feedback omtrent de conditioner bar is genoteerd, hier gaan we zeker aan... Hoi Karin, Hartelijk dank voor je review, het is fijn om te horen dat de producten en de klantvriendelijkheid je bevallen, Je feedback omtrent de conditioner bar is genoteerd, hier gaan we zeker aan werken. :-)