Marian Van Genne

Heel goede producten die keurig verzonden worden.

Hoi Marian,
Hartelijk bedankt voor je review, het is fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze producten en de verzending daarvan, dank voor de feedback.
Groeten, August van HappySoaps

Marijke

Eerlijke en natuurlijke producten!
Fijn om te weten en ervaren wat dergelijke producten kunnen doen met je huid en haar: weer in balans brengen! Ik ben om!

Reactie HappySoaps:

Tein uit de tien punt, , dat zegt ons heel veel! Hartelijk dank voor je review Marijke, het is fijn om te lezen hoe jij ons product ervaart.

Debby De rouw

Schuimt lekker!

Reactie HappySoaps:

Hoi Debby, hartelijk dank voor je review. Tien uit de tien punt, dat zegt ons heel veel. De feedback waarderen we enorm, :-)

Corinne Matthijssen

Super leuk!

Reactie HappySoaps:

Hoi Corinne, heel fijn dat je via een review je ervaring en feeback wilde delen. Dit waarderen we enorm en nemen we zeker mee, blijf zeker onze social media kanalen in de gaten houden. :-)
Happy...

Tenniglo

Geweldig!

Reactie HappySoaps:

Geweldig en negen uit de tien punt, zo horen we het graag Tenniglo. Dank voor het delen van je feedback. :-)

Shaila Smeets

Prettig

Reactie HappySoaps:

Prettig, zo horen we het graag Shaila :-)

Marieke Keunen

Alles snel ontvangen, heerlijke geur. Heb de shampoo en conditioner bar nog niet geprobeerd omdat ik eerst de oude happy soaps nog opmaak

Reactie HappySoaps:

Hoi Marieke, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring en voor de feedback, dit waarderen we enorm. :-)

Annet Simons

Ik vind de producten heerlijk. En als antwoord op de aanbeveling aan vrienden: ik heb al veel bekendheid aan HS gegeven dmv als cadeau aan een vriendin die het nog niet kende, een attentie voor een... Ik vind de producten heerlijk. En als antwoord op de aanbeveling aan vrienden: ik heb al veel bekendheid aan HS gegeven dmv als cadeau aan een vriendin die het nog niet kende, een attentie voor een collega die even uit de running is en dit namens 20 andere collega's die nu dus ook Happy Soaps van naam kennen. Helaas is er met het leveren van deze bestelling waar ik nu de feedbackverzoek van krijg iets niet goed gegaan. Er is een verkeerd product geleverd maar dat kan gebeuren, waar mensen werken worden fouten gemaakt denk ik dan maar. Ik heb hier al een e-mail over gestuurd en ik neem aan dat dit opgelost wordt.

Reactie HappySoaps:

Hoi Annet, hartelijk bedankt voor je uitgebreide review, dit waarderen we enorm! :-) Nogmaals ons excuus voor het ongerief. Wat betreft de levering kan je kiezen voor een spoedzending of een zending... Hoi Annet, hartelijk bedankt voor je uitgebreide review, dit waarderen we enorm! :-) Nogmaals ons excuus voor het ongerief. Wat betreft de levering kan je kiezen voor een spoedzending of een zending die ietsje langer onderweg is, dat is dan kosteloos. We werken zeker aan verbetering en uitbreiding, hou zeker onze social media kanalen in de gaten. :-)

Laura

De producten van HappySoaps ruiken heerlijk en ik vind ze tot nu toe heel fijn in gebruik! Natuurlijk ook heel fijn dat alles plastic vrij is. Verder is de klantenservice ook heel goed! Mijn... De producten van HappySoaps ruiken heerlijk en ik vind ze tot nu toe heel fijn in gebruik! Natuurlijk ook heel fijn dat alles plastic vrij is. Verder is de klantenservice ook heel goed! Mijn pakketje was verkeerd bezorgd en er werd heel snel gereageerd op mijn bericht en het werd snel uitgezocht en opgelost!

Reactie HappySoaps:

Zo horen we het heel graag Laura! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product en met de service. De feedback waarderen we enorm. :-)

Nicole Wigchert

Heerlijke producten alleen duurde de bestelling wat langer.

Reactie HappySoaps:

Hoi Nicole, Hartelijk dankt voor het delen van je ervaring met ons, de feedback waarderen we enorm. :-)