Lyanne

Top!

Reactie HappySoaps:

Top, zo horen we het graag Lyanne, hartelijk bedankt voor je review! :-)

Didi van Amstel

Prettige site, leuke acties, komen steeds meer mooie producten bij!

Reactie HappySoaps:

Hoi Didi, hartelijk bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring met ons, dit waarderen we enorm. :-)

Ellen Cannoot

Leuk bedrijf, toffe visie

Reactie HappySoaps:

Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor je review. Tien uit de tien punt zegt ons al heel veel, dit waarderen we enorm. Ook dank voor de feedback, wel is het zo dat een conditioner over het algemeen... Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor je review. Tien uit de tien punt zegt ons al heel veel, dit waarderen we enorm. Ook dank voor de feedback, wel is het zo dat een conditioner over het algemeen niet schuimt. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur gerust een bericht naar info@thehappysoaps.com :-)
HappyGroet, August van HappySoaps

Bianca den Ouden

Wordt altijd netjes op de hoogte gehouden. En netjes verstuurd

Reactie HappySoaps:

Hoi Bianca, Wat fijn om te horen dat je de communicatie en de verzending goed vindt en dat je ons als score een tien geeft, dit waardren we enorm. Ook de feedback wordt zeker gewaardeerd, dit nemen... Hoi Bianca, Wat fijn om te horen dat je de communicatie en de verzending goed vindt en dat je ons als score een tien geeft, dit waardren we enorm. Ook de feedback wordt zeker gewaardeerd, dit nemen we zeker mee. :-)

Anita Tyssen

Ervaring kan ik niet geven,want ik heb het cadeau gegeven, maar zij (nichtje 20 jaar) was erg blij ermee en heeft positieve ervaring met happy soaps.

Reactie HappySoaps:

Hoi Anita! Hartelijk bedankt voor je review en voor het delen van de ervaring van je nichtje, dit waarderen we enorm. Ook de feedback stellen we zeer op prijs, nogmaals excuus voor de vertraging, de... Hoi Anita! Hartelijk bedankt voor je review en voor het delen van de ervaring van je nichtje, dit waarderen we enorm. Ook de feedback stellen we zeer op prijs, nogmaals excuus voor de vertraging, de feedback nemen we zeker mee. :-)

Anke

Net de body lotionbar fresh bergamot binnen gekregen .
Makkelijk aan te brengen ,laat geen vette waas achter en heeft een subtiele geur.

Reactie HappySoaps:

Dat is fijn om te lezen Anke, fijn om te weten dat ons product je bevalt. hartelijk dank voor de feedback! :-)

Hettie Haan

Goed... Snel...

Reactie HappySoaps:

Top Hettie, zo horen we het graag. Hartelijk dankt voor het delen van je ervaring met ons. :-)

maud kallen

Heerlijke en fijne producten. Ik wil niet meer terug naar plastic verpakkingen met vloeibare inhoud.

Reactie HappySoaps:

Hoi Maud, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je ons ondersteund door samen met ons te werken aan een schoner en gezonder milieu! :-)
Happy Groet, August van...

Jacobsen

Snelle verzending en alles voor 100% in papier verpakt!

Reactie HappySoaps:

Beste Jacobsen, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review en voor het delen voor je ervaring. De feedback wordt zeker doorgestuurd, naar de afdeling die hier wat mee kan, hartelijk bedankt.... Beste Jacobsen, Hartelijk dank voor het plaatsen van een review en voor het delen voor je ervaring. De feedback wordt zeker doorgestuurd, naar de afdeling die hier wat mee kan, hartelijk bedankt. :-)

Claire Derbyshire

Heel fijn

Reactie HappySoaps:

Hoi Claire, wat fijn dat onze producten je bevallen en dat we als score een tien mogen ontvangen. Hartelijk bedankt voor de feedback!
Happy Groet, August van ShaversClub