Danielle

Snelle levering, mooie filosofie. Alleen de producten vind ik vrij heftig van geur. Door de verpakking heen kon ik het al ruiken. Voor mij te sterk. En de klantenservice is telefonisch moeilijk... Snelle levering, mooie filosofie. Alleen de producten vind ik vrij heftig van geur. Door de verpakking heen kon ik het al ruiken. Voor mij te sterk. En de klantenservice is telefonisch moeilijk bereikbaar. Ik moest 5 minuten wachten voordat ik iemand te spreken kreeg.

Liselotte van Dommelen

Voelt als een warme deken

Reactie HappySoaps:

Tien uit de tien punt van Liselotte, wat voelen we ons vereerd. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons en anderen, dit wordt zeer gewaardeerd. :-)
Happy Groet, August van...

Greetje Snippe

Bestelling was er heel snel. Ook de communicatie ging erg goed

Reactie HappySoaps:

Top om te horen dat het snel ging met het bestellen en dat de communicatie je beviel. We werken er hard aan om dit zo te houden Greetje, Hartelijk dank voor het delen van je feedback!
Happy...

R. Brink

Snelle levering, prima producten

Reactie HappySoaps:

Wat fijn om te lezen dat onze producten en snelle levering je bevallen Roelien, zo horen we het graag, dank voor het delen van je feedback :-)

Jorinda Zantingh

Goede producten, lekkere geuren en gaan lang mee!!

Hoi Jorinda,
Hartelijk bedankt voor je review en voor de uitgebreide feedback, dit nemen we zeker mee. Met zo'n review halen we zeker nog een paar extra klanten binnen. :-)
Happy Groet,...
Hoi Jorinda,

de Rooij van Eijk

Lekker voor mijn huid

Reactie HappySoaps:

Zo Horen we het graag! Hartelijk bedankt voor het delen van je review en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu. :-)

Charlena Ramaekers

Heel blij met de overstap naar natuurlijke en plastic vrije huidverzorging. Er komen heerlijke geuren uit de plastic vrije verpakkingsmaterialen. Het voelt telkens fijn om bij te dragen aan een... Heel blij met de overstap naar natuurlijke en plastic vrije huidverzorging. Er komen heerlijke geuren uit de plastic vrije verpakkingsmaterialen. Het voelt telkens fijn om bij te dragen aan een beter milieu telkens als ik weer gebruik kan maken van deze producten. Jammer dat ze zo lang mee gaan (knipoog) zou het liefst alle geuren willen proberen.

Reactie HappySoaps:

Hahahah, Hartelijk dankt voor je review Charlena, we waarderen het enorm dat je je ervaring met ons en met anderen wilde delen en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu.... Hahahah, Hartelijk dankt voor je review Charlena, we waarderen het enorm dat je je ervaring met ons en met anderen wilde delen en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu. :-)

Cindy Tsai

Super fijne producten, echt de moeite waard. Scheerzeep geweldig.

Reactie HappySoaps:

Beste Cindy. wat fijn om te horen dat onze producten je bevallen, zo horen we het graag! :-)

Ank Bos

Wist niet wat ik moest verwachten, maar ben blij verrast.
Zelfs mijn man die altijd zeer kritisch is, was er zeer tevreden over!
Zeker voor herhaling vatbaar. Hoop alleen dat ze beetje...
Wist niet wat ik moest verwachten, maar ben blij verrast.
Zelfs mijn man die altijd zeer kritisch is, was er zeer tevreden over!
Zeker voor herhaling vatbaar. Hoop alleen dat ze beetje lang meegaan.

Reactie HappySoaps:

Hoi Ank, wat leuk om je review te lezen en om te weten dat ook je man tevreden is met ons product en dan nog een tien als score, de feedback waarderen we enorm. :-)
Happy Groet, August van...

Coby Dekker

Goed product, zonder rotzooi en voorál ook zónder palmolie!!!!
(Goed nieuws voor de oerang utans op Sumatra ! )
Goed bezig voor een mooiere, schonere wereld zonder plastic !!

Beste Coby,
Hartelijk bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring met ons. Het is heel fijn dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu.
Happy Groet, August...
Beste Coby,