Amber Van Beilen

Fantastische klantenservice. Ik ben allergies voor kokos en ging even bellen om te vragen of er producten waren met en zonder kokos werden gemaakt. De meneer die ik aan de lijn had, had mij heel... Fantastische klantenservice. Ik ben allergies voor kokos en ging even bellen om te vragen of er producten waren met en zonder kokos werden gemaakt. De meneer die ik aan de lijn had, had mij heel goed en rustig geholpen. Ik ben daar heel erg blij mee.

Reactie HappySoaps:

Beste Amber, het is heel fijn om te horen dat je door onze klantenservice medewerker goed geholpen bent, hartelijk dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu.
Groeten,...
Groeten, August van HappySoaps

Veerle Englebert

Fijne producten

Reactie HappySoaps:

Zo horen we het graag Veerle, heel fijn dat onze producten je bevallen, we werken er hard aan om dit zo te houden. :-)
Groeten, August van ShaversClub

Lara

Top

Reactie HappySoaps:

Beste Lara, Hartelijk bedankt voor je review! Tien uit de tien punt, dat zegt ons al heel veel, dit waarderen we enorm! :-)

Jolande Eckhardt

Fantastisch product!

Reactie HappySoaps:

Hoi Jolande, Hartelijk bedankt voor je review, voor het delen van je bevindingen met anderen en voor meehelpen aan een schoner en gezonder milieu. :-)
Happy Groet, August van HappySoaps

Els

Heel erg fijne producten!

Reactie HappySoaps:

Hoi Els, Hartelijk bedankt voor je review, we werken er hard aan om zo door te gaan en waar het kan verbetering aan te brengen. Fijn dat onze producten je bevallen. :-)
Happy groet, August van...

Tamara de Boer

Goede service, fijne producten!

Reactie HappySoaps:

Nog een tien erbij! Hartelijk dank voor je review Tamara. Heel fijn om te weten dat je onze service als goed en onze producten als fijn ervaart. Zo horen we het graag!
Groeten, August van...
Groeten, August van HappySoaps

Mooi concept, fijne producten.

Reactie HappySoaps:

Tien uit de tien punt, dat is heel fijn. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met onze producten, dit stellen we erg op prijs. Ook dank voor de feedback, zo alleen komen we erachter waar er... Tien uit de tien punt, dat is heel fijn. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met onze producten, dit stellen we erg op prijs. Ook dank voor de feedback, zo alleen komen we erachter waar er eventueel knelpunten zijn, bij het plaatsen van een bestelling kan je wel ook voor een spoedzending kiezen. :-)

Trea

Heerlijke producten, een echte aanrader.

Hoi Trea,
Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review en voor het aanbevelen van onze producten, onze waarderen is enorm groot. :-)
Happy Groet, August van ShaversClub

Reactie HappySoaps:

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met onze producten, fijn dat je deze als goed ervaart. De feedback waarderen we enorm! :-)
Groeten, August van HappySoaps.

Maike Bohm

Super bedrijf

Reactie HappySoaps:

Hartelijk dank voor je review Maike en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, dit waarderen we enorm.
Happy Groet, August van HappySoaps