Sandra

Heerlijke shampoo bars ik heb nu de melon shampoo en conditioner, heerlijk en mijn haren worden er zo zacht van en geen plastic..super dus

Oussama Ghafry

Qua kosten en het vermijden van plastic consumptie ben ik super blij. De happy soaps ruiken heerlijk. De enige opmerking (wat je eigenlijk bij elke soap bar hebt) is dat als je te lang op één plek... Qua kosten en het vermijden van plastic consumptie ben ik super blij. De happy soaps ruiken heerlijk. De enige opmerking (wat je eigenlijk bij elke soap bar hebt) is dat als je te lang op één plek met de bar over je huid gaat dan droogt de huid op.

Eileen

Tot nu toe telkens ontzettend blij met de producten!

Julia

SUPER! Tof om te zien hoe alle dagelijks gebruikte producten in plastic vrije producten worden omgetoverd.

Anja van der Meer

Zeer tevreden! Goed voor mijn haar en hoofdhuid en voor het milieu!

Maguy

Mijn Conditioner Bar ruikt heerlijk naar rozen en maakt mijn haar zeer goed doorkambaar. Voor de Limoen/Kokos deodorant geldt dat je heel weinig hoeft te gebruiken en zelfs aan het eind van de dag... Mijn Conditioner Bar ruikt heerlijk naar rozen en maakt mijn haar zeer goed doorkambaar. Voor de Limoen/Kokos deodorant geldt dat je heel weinig hoeft te gebruiken en zelfs aan het eind van de dag ruik je nog steeds fris. De producten vragen om een andere manier van gebruik, waar ik een beetje aan moet wennen. Maar met een betere wereld in het achterhoofd doe ik dat graag en voelt dat goed.

Harmen

Positief, vlotte levering en kwaliteit

Mieke

Heel fijn! Mijn vorige bestelling was in eerste instantie niet aangekomen, maar na een mailtje werd het heel snel opgelost! De hulp was dus goed, en de producten zijn altijd goed en mooi ingepakt.