Hilde Versluis

Vlotte levering, snelle feedback bij vragen ( via Facebook)
Vlotte levering, snelle feedback bij vragen ( via Facebook)
Ik vind jullie uitstraling echt fantastisch, de verpakkingen zijn ecofriendly, maar toch ook kwalitatief goed. Ik bewaar mn shampoo en conditioner bar na drogen in het kartonnen doosje, leg ze eerst op het onderleggertje dat erbij in zat en dat werkt top. Het karton blijft stevig. Ik vind de opening in de verpakking heel gaaf staan, maar daardoor komt de geur je ook meteen al tegemoet zodra je je zending binnen krijgt. Echt goed gedaan!

Albertha Moerman

Erg fijne producten, ondertussen ook al een soapbar gekocht.
fijn bedrijf en snelle levering. erg tevreden.
gelukkig ook een verkooppunt hier in mijn dorp, dat je de producten ook even...
Erg fijne producten, ondertussen ook al een soapbar gekocht.
fijn bedrijf en snelle levering. erg tevreden.
gelukkig ook een verkooppunt hier in mijn dorp, dat je de producten ook even kunt ruiken en de lekkerste eruit kunt kiezen :-)

Willemien Ronda

Snelle service en goed verpakt!

Catrien Duffels

Ben erg tevreden met de producten die ik tot nu toe aangeschaft heb

Michael

Goede en snelle levering

Zwanieta Veenstra

Happy soaps is duidelijk over hun doelstelling en in de beschrijving van hun producten. Omdat wij bewuster en milieuvriendelijker proberen te leven, heb ik de shampoobar en conditioner... Happy soaps is duidelijk over hun doelstelling en in de beschrijving van hun producten. Omdat wij bewuster en milieuvriendelijker proberen te leven, heb ik de shampoobar en conditioner uitgeprobeerd. Het was even wennen voor mij, andere manier van inzepen, en de conditioner blijft nog een beetje behelpen.
Maar ik merk dat het mijn haar ook in positieve zin beïnvloed (minder pluizig) dus ik blijf er zeker mee door gaan.
Er is daarnaast ook volop keuze in bars op de website en een bestelling is makkelijk en snel geplaatst.
De levering van de producten was exact zoals voorspeld. Ik ben absoluut tevreden en zou het iedereen aanbevelen!

Lotte Z

Snel, mooie producten en betrouwbaar

Anita de Haan

Fijne shampoo Bar en conditioner. De shampoo Bar schuimt veel, fijn gevoel. Je haar word wat stugger, hierdoor kan ik mijn haar beter in model krijgen. De conditioner vind ik wat lastiger in... Fijne shampoo Bar en conditioner. De shampoo Bar schuimt veel, fijn gevoel. Je haar word wat stugger, hierdoor kan ik mijn haar beter in model krijgen. De conditioner vind ik wat lastiger in gebruik. (Ik krijg geen conditioner niet op mijn handen als ik deze gebruik) Deze houdt ik altijd vast in mijn handen en strijk ik langs mijn haren voor een beter effect.