Super friendly and very fast delivery! Hand soap is great and smells lovely!
Supergoed: fijne plasticvrije producten voor een nette prijs
Lien
Helemaal happy. Ik was vooral onder de indruk van het schuimen van de shampoobar en hoe zacht mijn haar werd van de conditionerbar. Het ruikt lekker, je bent even goed gewassen als met zeep uit...Helemaal happy. Ik was vooral onder de indruk van het schuimen van de shampoobar en hoe zacht mijn haar werd van de conditionerbar. Het ruikt lekker, je bent even goed gewassen als met zeep uit plastic flessen....maar... Het is gewoon veel beter voor je lijf én het milieu.
Henriëtte Maaskant
Heb het kado gedaan omdat de website er zo sprekend en overtuigend uit ziet
Willianne Van Voskuilen
Super
Vicky
Top!
Hester Zijlstra
Prima! Fijn dat het gratis verzending is.
Cam
Helemaal top, duurzame producten en cruelty en plastic free. Ook fijn dat de bezorging met de partijenpost kan!
Maan
Fijn dat er bedrijven zijn die aan het welzijn van onze planeet denken.
Leon van de Breevaart
We zijn heel tevreden over de geleverde producten. Wat ik wel jammer vond was dat het te laat geleverd werd, waardoor het te laat kwam om cadeau te geven. Ik had hier namelijk ook nog extra voor...We zijn heel tevreden over de geleverde producten. Wat ik wel jammer vond was dat het te laat geleverd werd, waardoor het te laat kwam om cadeau te geven. Ik had hier namelijk ook nog extra voor betaald (€ 3,95 brievenbuspakje) als ik dit geweten had had ik hier ook niet extra voor betaald. De dag dat het bezorgd had moeten worden heb ik hier tegen de avond ook nog met jullie contact over opgenomen, als antwoord kreeg ik dat het misschien nog wel geleverd zou worden, PostNL was echter al bij mij langs geweest. Ik had het zondag besteld en woensdag werd het pas geleverd. Graag zou ik alsnog de extra betaalde € 3,95 voor een dienst die niet geleverd is teruggestort zien op mijn rekening. Met vriendelijke groet, Leon van de Breevaart