Wilma Janssen

Top product. super blij mee

Atie Blaas

Goede service. Geweldig hoe ze de verzendkosten gratis weten te realiseren

Marian

Prettig contact gehad via de mail, netjes geadviseerd.

Iris

Super bedrijf! Vele keuze, alleen word ik wel op sociale media achtervolgd door advertenties...

Josette Helmond

Nette levering in compact kartonnen doosje. Geen overtollig verpakkingsmateriaal.

Mandy

Goede ervaring! Na contact over de conditioner bar goede tips gekregen en ze staan je altijd netjes te woord! Op de conditioner bar na fijne producten die ik zeker zou aanraden! Werd binnen de... Goede ervaring! Na contact over de conditioner bar goede tips gekregen en ze staan je altijd netjes te woord! Op de conditioner bar na fijne producten die ik zeker zou aanraden! Werd binnen de aangegeven tijd geleverd :)

Stefanie Konings

Toppie!

L. Hollenberg

Zeer snel een antwoord gekregen op mijn vraag! En ook bestelling was snel binnen. Fijne producten.

Anouk

Ik heb elders eerst een probeerpakket gekocht om te kijken of een shampoobar en conditionerbar wel iets voor mij was. Ik was meteen overtuigd! Daarna mijn bestelling bij HappySoaps gedaan.... Ik heb elders eerst een probeerpakket gekocht om te kijken of een shampoobar en conditionerbar wel iets voor mij was. Ik was meteen overtuigd! Daarna mijn bestelling bij HappySoaps gedaan. Shampoobar en conditionerbar met meloen. Deze ruikt super lekker. Van de shampoobar heb je maar heel weinig nodig om je haren te kunnen wassen. De conditioner daarentegen vind ik lastig in gebruik. Deze heb ik geprobeerd met het direct aanbrengen om mijn haren als ook het wrijven tussen mijn handen. Hier komt toch bijna niets van af, ook niet na 15-20 onder de douche houden om warm te maken. Ik moet nu vaak 2 of 3 keer mijn haren hier mee doen om resultaat te krijgen. Dat was ik van mijn probeerpakket bij de andere aanbieder niet gewend. Dat is vind ik erg jammer. De shampoobar zal ik zeker blijven bestellen en wil ook graag nog andere producten proberen!

Hill Ying Fung

Erg blij met mijn eerste aankoop bij de HappySoaps. De zeepjes zijn ontzettend lekker en duurzaam natuurlijk. Zou zeker vaker willen bestellen en het aanraden aan vrienden en familie. De bestelling... Erg blij met mijn eerste aankoop bij de HappySoaps. De zeepjes zijn ontzettend lekker en duurzaam natuurlijk. Zou zeker vaker willen bestellen en het aanraden aan vrienden en familie. De bestelling ging ook snel en goed bezorgd. Ben heel erg enthousiast!