Heerlijk ruikend en een zeer zacht resultaat voor je haar
Danielle
Je krijgt duidelijke door wanneer je de bestelling kan verwachten
Daan Westerink
Snelle service, geweldige duurzame producten
Ilse Roding
Goede service, krijgt het mooi ingepakt thuis geleverd en ook vlot.
Natasja Nashid Khali
Het bedrijf is erg milieubewust en levert wat ze zeggen te leveren.
Moniek Wagenaar
Goede producten, milieubewust en heldere communicatie. Via Facebook vragen ze regelmatig naar nieuwe ideeën en feedback.
Kim
Fijne zeepjes
A.E. Schuit
De producten zijn goed geleverd. Ook leuk dat ik toen ik voor de tweede keer bestelde een berichtje kreeg.
I. Klinkenberg
Ik was blij verrast toen ik de site ontdekte. Ik had nog nooit van ze gehoord. Mijn pakketje werd, zo snel als dat in deze gekke Corona tijden kan, thuis bezorgd en ik ben heel blij met mijn...Ik was blij verrast toen ik de site ontdekte. Ik had nog nooit van ze gehoord. Mijn pakketje werd, zo snel als dat in deze gekke Corona tijden kan, thuis bezorgd en ik ben heel blij met mijn aankoop. Inmiddels heb ik ook een winkel bij me in de buurt ontdekt waar ze HappySoaps verkopen. En daar ben ik dus vanaf nu vaste klant. Top idee. Top producten. Zeker een aanrader!
Sandra Rodenburg
Geeft mij een fantastisch gevoel dat ik daadwerkelijk kan bijdragen aan verminderd van de plastic zooi op aarde. Ik geef regelmatig kadootje aan anderen om ook hen van happy soaps bewust te maken