Marit Onstwedder

Zeer enthousiast. Ik voel persoonlijke vibes met HappySoaps door de vriendelijke toon in de mails

Beste Marit,
Wat leuk te horen dat je zeer enthousiast bent met ons mailverkeer en 100% plasticvrije producten!
Wij nemen jouw feedback om de frequentiemails aan te passen mee.
Tot...
Beste Marit,
Wij nemen jouw feedback om de frequentiemails aan te passen mee.
Tot ziens en veel plasticvrij plezier! πŸ’š

August

Kwaliteit van de producten dik tevreden !
Soms met bezorgen gaat het mis (kapot en stukjes afgebroken).

Beste August,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je dit hier even deelt. Ik stuur je een mailtje nog hierover.
Onze waardering is enorm dat je bewust kiest voor ons 100% plasticvrij...
Beste August,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je dit hier even deelt. Ik stuur je een mailtje nog hierover.
Onze waardering is enorm dat je bewust kiest voor ons 100% plasticvrij concept en het ondersteunt!
Tot gauw en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒ±
Happy groet,
Soeraija van happySoaps

Naomi de Ruiter

Mega snel geleverd en heerlijke producten!

Beste Naomi,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat de levering snel was en dat de producten je bevallen, zo horen we het graag!
August van...
Beste Naomi,
August van HappySoaps

E. van Bergen

Fijn product en oog voor duurzame levering

Beste,
Wat leuk te lezen dat onze producten en levering jou heel goed bevallen! Veel plezier verder met onze 100% plasticvrije natuurlijke producten! 🌿
Gwendeline van...
Beste,

Wendy

Prima, snelle levering.

Hoi Wendy,
Hoi Wendy,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat de snelle levering je beviel, hartelijk dank dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu.
August van HappySoaps

Sanne

Super fijn, echt weinig nodig. En totaal niet onhandig in gebruik.

Beste Sanne,
Hartelijk dank voor je review en de suggestie! πŸ˜€
Beste Sanne,
Hartelijk dank voor je review en de suggestie! πŸ˜€
Fijn te lezen dat je geniet van de voordelen van onze Bars! Wij zijn bezig meerdere mannengeuren toe te voegen aan ons assortiment.
Blijf onze kanalen in de gaten houden voor de updates en join onze #TeamPlasticVrij Facebook groep om mee te praten over productontwikkeling: https://www.facebook.com/groups/teamplasticvrij! πŸ™‚

Annemarie

Ik ben de shampoobar aan het uitproberen. Het schuimt lekker snel, ruikt fijn en het is beter voor het milieu! ik ben om! weg met de plastic flessen!

Beste Annemarie,
Van harte bedankt voor de fijne feedback en de beoordeling! Het doet ons goed te vernemen dat de Shampoo Bar jou heel goed bevalt!
Geniet verder van het gebruik hiervan!...
Beste Annemarie,
Geniet verder van het gebruik hiervan! 😊

Jessica Gommers

Zeer gedreven bedrijf met een mooie grondslag. Goede, natuurlijke producten. Klantvriendelijk!

Beste Jessica,
Beste Jessica,
Super! Wij waarderen het enorm dat je ons complimenteert met dit mooi concept! Samen gaan wij voor het gemeenschappelijk doel ons cosmetica wereld 100% plasticvrij te maken!πŸƒβ™»οΈ

Cindy verbeek

Even wennen, maar fijn!

Beste Cindy,
Van harte bedankt voor de ondersteuning en de aanbeveling! πŸ˜€
Beste Cindy,
Van harte bedankt voor de ondersteuning en de aanbeveling! πŸ˜€
Het gebruik van een Bar of een ander product uit ons assortiment is inderdaad wennen! Maar nu gebruik hiervan en eenmaal gewend, wil je niet anders meer!
Tot gauw en veel 100% plasticvrij plezier verder!

Charlotte

Ik ben inmiddels al een jaar fan van de douchezeep en shampoo van Happy Soaps, maar over de deodorant was ik vrij sceptisch. Smeerbare deodorant leek me niet goed werken. Uiteindelijk toch... Ik ben inmiddels al een jaar fan van de douchezeep en shampoo van Happy Soaps, maar over de deodorant was ik vrij sceptisch. Smeerbare deodorant leek me niet goed werken. Uiteindelijk toch geprobeerd en ik ben meteen fan! Het blijft de hele dag zitten en het werkt effectief!

Beste Charlotte,
Beste Charlotte,
Bedankt voor je review!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent met de deo en andere producten. Ik zal je feedback over de verpakkings-materiaal meenemen voor het magazijn. Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! πŸ˜ƒπŸ’š
Soeraija van HappySoaps