Elise

Shampoobars.. dat kan toch nooit zo lekker soppen en schuimen als shampoo uit een fles? Nou wel dus! Ik heb een setje mini-shampoobars gekocht om verschillende geuren en het concept shampoobar uit... Shampoobars.. dat kan toch nooit zo lekker soppen en schuimen als shampoo uit een fles? Nou wel dus! Ik heb een setje mini-shampoobars gekocht om verschillende geuren en het concept shampoobar uit te proberen. (En hier mag je dus echt kiezen, niet zo'n standaard setje met 1 geur die je wilt en de rest er maar bij moet nemen.) Alle geuren ruiken super lekker, ik ben fan!

Hoi Elise,
Top, zo horen we het graag! Heel is fijn om te horen over je ervaring met onze producten.

Christel Kurz

Alleen maar plezierig

Beste Christel,
Bedankt voor je positieve review!
Beste Christel,
Bedankt voor je positieve review!
Super leuk om te lezen over je ervaring met ons. :-D Veel plezier verder met onze producten en dankjewel dat je ons helpt om een 100% plastic vrije cosmetica markt te bereiken!
Nog een fijne dag en ik zie je snel weer terug! <3
Soeraija van HappySoaps

E Steegmans

Snel contact, indien gewenst.
Ruime keuze; makkelijk bestellen; snelle bezorging; brievenbuspakjes!

Hoi E Steegmans,
Het is heel fijn om te horen dat dit je ervaring is, we werken er heel hard aan om dit zo te houden.
Hartelijk dank voor je review!

Anke Peeters

Ik vind de shampoo erg fijn van happysoaps. Maar de crèmespoeling vind ik tegenvallen. Zeep schuimt niet en he krijgt het moeilijk in je haar. Hierdoor krijg je het moeilijk verdeeld.

Beste Anke,
Bedankt voor je review!
Beste Anke,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om dit te horen. Dit is zeker niet de bedoeling. Er zijn enkele tips die kunnen helpen om het gebruik van de conditioner te verbeteren. Ik neem contact met je op hierover. :-D
Met Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps

J.Koch

Goede service ook nadat deodorant niet goed was kreeg ik een nieuwe opgestuurd.

Hoi J.Koch,
Hartelijk bedankt voor je review!
Fijn dat je even je ervaring met ons wilde delen via een review. Dit stellen we erg op prijs!

Linda Hurkmans

Goede spullen en snelle levering

Hoi Linda,
Hoi Linda,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen dat onze producten en de snelle levering je bevielen. Zo horen we het graag, de feedback waarderen we enorm!

Hannie

Een bedrijf met liefde voor hun producten

Marjon Kissels

De visie is prima. mijn ervaring met producten is meestal positief maar er zijn ook producten die ik niet fijn vind.

Dennis Schrieken

Maaike

Snelle levering, goeie service

Hoi Maaike,
Hartelijk bedankt voor je review!
Dank voor de leuke feedback, we werken er hard aan om dit zo te houden!