Laura

Beste Laura,
Bedankt voor je review!
Beste Laura,
Bedankt voor je review!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent. Ik zal je feedback over de mail verzending meenemen voor onze marketingsteam. Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! 😃💚
Met Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps

Conny

Vlugge verzending

Hoi Conny,
Hartelijk dank voor je ondersteuning en dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu, de feedback waarderen we enorm!
Happy...
Hoi Conny,
Happy Groet,
August van HappySoaps

Cynthia Van Achter

Gemakkelijk, vlug ijn pakketje ontvangen

Marie-ange Cavalieri

Enkel goede ervaringen

Etml Piek de leijer

Heerlijke zeep! En het opberg zakje werkt goed. De shampoo moet ik nog gaan proberen.

Irene Sloof

Heel erg goed. Jullie kunnen altijd leveren.

Hoi Irene,
Hartelijk bedankt voor je review!
De feedback waarderen we enorm, het is heel fijn om te horen dat dit je ervaring is geweest, we werken er hard aan om dit zo te houden.
Happy...
Hoi Irene,
Happy Groet,
August van HappySoaps

Dominique Leemans - van Heijst

An Den dunnen

(Bewerkt)

Over het algemeen goede ervaringen! Plasticvrij is helemaal top.
Voor vragen / feedback wordt je snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice!

Caroline Berghout

Fijn dat er bedrijven zijn die hierin investeren. Blij mee!