Joke Reilink

Ben begonnen met de deo, nu ook andere producten. Ik vind het heerlijk.

Beste Joke,
Zo horen we het graag! We werken er heel hard aan om jou en alle klanten deze ervaren te doen beleven. Hartelijk dank voor je review!

Lydia Van’t leven

Goed en betrouwbaar

Hoi Lydia,
Hartelijk dank voor je review!
Het is heel fijn om te mogen vernemen dat dit je ervaring is met ons, de feedback waarderen we enorm. :-)

Tjitske Baartmans

Prima ervaring, snelle levering. Verpakking ok

Beste Tjitske,
Beste Tjitske,
Bedankt voor je review!
Zeer fijn is het om te weten dat onze bezorging jou heel goed bevalt! Ik stuur je ons even een mail met enkele tips voor het gebruik van de body wash bars. :-D.
Tot gauw! 😊💚
Met Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps

Janny Valentijn

Leuke produkten, vooral om cadeau te geven en
snelle levering

Hoi Janny,
Hartelijk dank voor je review! Top om te horen dat dit je ervaring is met onze producten en de levering, we werken er heel hard aan om dit zo te houden. :-)
Happy Groet,...
Hoi Janny,

Isabella Wille

Snel en goed geregeld. Ook de gratis verzending neemt een drempel weg

Hoi Isabella,
Hartelijk bedankt voor je review! Heel fijn om te mogen vernemen dat dit je ervaring met ons is, de feedback waarderen we enorm!

Wendy van Oosterom

Fijn bedrijf persoonlijke benadering goede milieu vriendelijke producten en steeds vernieuwend

Hoi Wendy,
Hoi Wendy,
Hartelijk dankt voor je review! We zijn heel blij om te horen dat dit je ervaring is met ons en onze producten en ook om het feit dat je samen met ons werkt aan een schoner en gezonder milieu. De feedback nemen we zeker mee :-)

Christel

Fijne producten goede levering

Hoi Christel,
Hartelijk bedankt voor je review, we vinden het heel fijn om te mogen vernemen dat de producten en ook de levering je bevallen. De feedback stellen we op prijs.
Happy...
Hoi Christel,

Tosca K.

Heerlijke shampoo, mijn haar is super zacht! Ik vind alleen dat het niet erg sterk ruikt, maar dat is ook een kwestie van smaak. De één wilt dat wel en de ander niet. Prima product!

Beste Tosca,
Bedankt voor je review!
Leuk dat je jouw ervaringen met de shampoo hier deelt. :-D Inderdaad vinden sommige van onze klanten de geur te sterk en anderen weer minder.
Onze...
Beste Tosca,
Bedankt voor je review!
Onze waardering is enorm voor jouw keuze naar plasticvrije cosmetische producten en de ondersteuning!
Tot gauw en een veel groen plezier verder! 💚
Met Happy Groet,
Soeraija van HappySoaps

Irene van Ledden

Zeer tevreden!

Hoi Irene,
Hoi Irene,
Hartelijk dank voor je review! Het maakt ons helemaal happy om te mogen vernemen dat je zeer tevreden bent, als onze klanten happy zijn, dan zijn wij dat ook. Hartelijk dank voor de feedback!

Tonny Oele De Jong

Hoi Tonny,
Een korte en krachtige review en dan nog een 10 als score, hartelijk dank voor de feedback, we waarderen dit enorm. :-)