Anita David

Top, erg leuk dat jullie n product erbij hadden gedaan ( shampoo bar).

Beste Anita,
Hartelijk dank voor je review! Het is heel fijn om te mogen vernemen wat jouw gedachte over dit product is, de feedback waarderen we enorm. :-)
August van...
Beste Anita,

Leanne

Perfect

Hoi Leanne,
Perfect, zo horen we het graag, we werken er hard aan om jou deze ervaring steeds opnieuw te doen beleven.
August van...
Hoi Leanne,

hester

Heel mooi bedrijf en goed waar ze voor staan, hoe ze met klanten omgaan en hun goede producten.

Hoi Hester,
Hartelijk bedankt voor je review!
Het is heel fijn om te horen wat je ervaring met ons is, de feedback waarderen we enorm en nemen we zeker mee :-)
Join onze...
Hoi Hester,
Hartelijk bedankt voor je review!
Join onze #TeamPlasticVrij Facebookgroep om mee te praten over productontwikkeling: https://www.facebook.com/groups/teamplasticvrij

Linde van Heeteringen

Heel fijn!!

Hoi Linde
Hoi Linde
Hartelijk dank voor je review!
Het is heel fijn om te mogen vernemen dat je ons als heel fijn ervaart, zo horen we het graag! We werken er hard aan om zo door te gaan en waar het kan nog beter zelfs :-)

elly devillers

Had HappySoaps regelmatig op Facebook zien staan, maar ik durfde niet te bestellen. Toen op een dag lag het in de supermarkt. Ik dacht kopen en proberen. Doch ineens werdt het niet meer verkocht in... Had HappySoaps regelmatig op Facebook zien staan, maar ik durfde niet te bestellen. Toen op een dag lag het in de supermarkt. Ik dacht kopen en proberen. Doch ineens werdt het niet meer verkocht in de supermarkt. Ik was toen al zo tevreden heb het toch maar besteld. Ik vind het ook zo fijn dat de bodybar bijna niet schuimt

Hoi Elly,
Hoi Elly,
Het is heel leuk om te lezen over hoe je in aanraking kwam met ons en om te mogen vernemen dat je tevreden bent met ons product, We waarderen dit enorm. Hartelijk dank voor je review!

Aurelia de Vries

Happy Soaps maakt prettige producten vrijwel zonder verpakkingsmateriaal. Ideaal dat het niet allemaal online besteld hoeft te worden maar ook in diverse supermarkten en drogisterijen verkrijgbaar is.

Hoi Aurelia,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review!
Hoi Aurelia,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review!
Het is erg prettig om te mogen vernemen dat je onze producten als prettig ervaart en dat het voor jou ideaal is dat er niet alleen online besteld kan worden. Join onze #TeamPlasticVrij Facebook groep om mee te praten over productontwikkeling: https://www.facebook.com/groups/teamplasticvrij

Dennis Landsman

Super fijne zeep en ruikt echt waanzinnig lekker. Gaat veel langer mee dan een fles( douchdel) en je heb die plastic troep niet. Echte aanrader en douchen voelt veel beter ( niet te lang he ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘)... Super fijne zeep en ruikt echt waanzinnig lekker. Gaat veel langer mee dan een fles( douchdel) en je heb die plastic troep niet. Echte aanrader en douchen voelt veel beter ( niet te lang he ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘)
Schone groetjes Dennis .L

Hoi Dennis,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!
Hoi Dennis,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!
Het is heel fijn om te vernemen dat ook andere mannen als ik naar tevredenheid gebruik maken van de producten van HappySoaps, de feedback nemen we zeker mee.
Schone Groet,

Nathalie

Heb een shampoo Bar besteld met de snellere levering en extra voor betaald. Deze is alleen niet sneller geleverd en bij mij vraag waar het product blijft, werd er gezegd ga het nakijken en kom er op... Heb een shampoo Bar besteld met de snellere levering en extra voor betaald. Deze is alleen niet sneller geleverd en bij mij vraag waar het product blijft, werd er gezegd ga het nakijken en kom er op terug en is er vervolgens niet op terug gekomen.

Het product is goed de service kan beter!

Beste Nathalie,
Bedankt voor je review!
Beste Nathalie,
Bedankt voor je review!
Wellicht is er iets mis gegaan door de drukte. Excuses voor het ongemak bij deze. Inmiddels hebben wij al contact opgenomen met je en dit opgelost. <3 Wij kijken naar uit om je de fijnste service te verlenen bij je volgende aankoop.
We hopen je gauw weer terug te zien. :-D
Happy groet,
Soeraija van HappySoaps

Tjerk Heringa

(Bewerkt)

De levering duurde belachelijk lang. Ik heb bijna 3 weken op een paar stukken zeep moeten wachten. Achteraf bleek het mis te zijn gegaan bij PostNL. Happy Soaps heeft het meer dan goed gemaakt. De... De levering duurde belachelijk lang. Ik heb bijna 3 weken op een paar stukken zeep moeten wachten. Achteraf bleek het mis te zijn gegaan bij PostNL. Happy Soaps heeft het meer dan goed gemaakt. De producten bevallen uitstekend.

Hoi Tjerk,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring via een review!
De feedback waarderen we enorm en daarnaast ook het feit dat je samen met ons werkt aan een schoner milieu.
Met...
Hoi Tjerk,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring via een review!
Met Happy Groet,

Danny Robberechts

Lekker verschillende plasticvrije zeep

Beste Danny,
Beste Danny,
Bedankt voor je review. Blij om te weten dat je onze producten als goed ervaart. De shampoo bars horen uiteraard 70gram te zijn, mocht deze niet kloppen bij de bars die je hebt ontvangen dan kun je ons gerust een berichtje sturen. wij lossen het graag op met je. <3
Een fijne plasticvrije dag aan jou toegewenst.๐Ÿ’š
Met Happy Groet,