Reina Van Bijsteren

Geweldig Het ruikt heerlijk

Beste Reina,
Leuk dat je jouw ervaringen met onze producten hier deelt! :-D
Onze waardering is enorm voor jouw keuze naar plasticvrije cosmetische producten en de ondersteuning!
Tot...

Product prima levering niet

Beste Remco,
Beste Remco,
Bedankt voor je review!
Fijn dat je dit hier even deelt. Ik heb inmiddels geprobeerd om contact met je op te nemen en eventueel een oplossing aan te bieden. Ik hoop gauw van je te horen. :-D

a. vd berg

Fijne producten

Hi,
Bedankt voor je positieve review en de beoordeling!
Fijn om te weten dat je tevreden bent met de producten. We komen zeker nog met proefpakketjes.
Onze waardering is enorm dat je...
Hi,
Bedankt voor je positieve review en de beoordeling!
Onze waardering is enorm dat je bewust kiest voor ons 100% plasticvrij concept en het ondersteunt!
Tot gauw en veel plasticvrij plezier verder! ๐Ÿ’š๐ŸŒฑ

Astrid de Groot

Helemaal happy met de deodorant (eucalyptus lemongrass is top voor mij, de sinaasappel smeert minder lekker en ruikt minder fris vind ik dus na paar dagen alleen nog die eerste gebruikt) ik gebruik... Helemaal happy met de deodorant (eucalyptus lemongrass is top voor mij, de sinaasappel smeert minder lekker en ruikt minder fris vind ik dus na paar dagen alleen nog die eerste gebruikt) ik gebruik m al 4 maanden en ik heb nog geen zweetlucht geroken รจn nog ong 1/5 blikje over)
De gezichtsreinigingsbar ( sinaasappel) vind ik fijn, schuimt lekker.
Bodylotionbar duurt mij te lang, met mijn droge vel moet ik lang smeren, maar nu heb ik een bodyoilbar en die werkt supergoed.
Ik had de aloevera shampo, maar kreeg die niet zo goed uitgespoeld, gister de bergamot geprobeerd en ving veel beter.
Heb nu de valentijnsbox ( gister meteen gebruikt) heel blij met alles erin. Ziet er leuk uit ( hartjes) en die ronde vormpjes liggen lekker in de hand, ze ruiken lekker, helemaal top!

Beste Astrid,
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Beste Astrid,
Hartelijk bedankt voor je positieve review!
Heel fijn om te lezen dat de deo je goed doet. Ook dat je tevreden bent met de andere producten. Ik zal je feedback over de vorm van de bar nog meenemen voor onze productontwikkelaar. We zullen naar werken om andere vormen te produceren van de body wash. :-)
Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’š

Christel De la fosse

๐Ÿ‘

Hi Christel,
Hartelijk dank voor de beoordeling! ๐Ÿ™‚ Wij waarderen je ondersteuning enorm.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ’š

Anne Van Dixhoorn

Mijn ervaring is een heerlijk ruikende zeep, zacht voor haar en hoofdhuid..

Beste Anne,
Bedankt voor je positieve review en de beoordeling. <3
Beste Anne,
Bedankt voor je positieve review en de beoordeling. <3
Heel fijn om te weten dat je ervaring goed is met de bars. Dit doet ons super goed om samen met onze klanten te gaan voor een plasticvrijer cosmetica wereld!
Geniet er verder van en tot gauw! ๐Ÿ’š

Mieke den Hollander

Ik vind het een fantastisch productโ€ฆ.

Hi Mieke,
Dankjewel voor je review!
Hi Mieke,
Dankjewel voor je review!
Fijn om te lezen dat je onze producten fantastisch vindt. :-) Ik zal je suggestie omtrent het kennismakingspakket doorsturen. We zullen uitkijken om er iets van te maken. <3
Geniet verder van de producten en tot gauw! ๐Ÿ’š

Chantal

Zeer goed, beetje veel spam mail, maar wel gul met korting

Hi Chantal,
Bedankt voor je review!
Fijn om te weten dat je tevreden bent. Ik zal je feedback over de mails doorsturen en we zullen de frequentie gaan aanpassen. :-)
Hartelijk dank voor...
Hi Chantal,
Bedankt voor je review!
Hartelijk dank voor de feedback, dat je ons aanbeveelt en veel 100% plasticvrije plezier verder! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’š

J.C. Bouwmeester

Goede en snelle service

Beste,
Bedankt voor je positieve review!
Heel fijn om te weten dat je onze service goed vind. Wij waarderen het enorm dat je met ons voor een schoner milieu gaat. <3
Veel plezier en...
Beste,
Bedankt voor je positieve review!
Veel plezier en tot ziens! :-D

Bianca den Ouden-van der Meer

Mijn ervaringen met happy soaps zijn prima. Ze sturen het altijd netjes naar je toe en in gerecyled materiaal. Ook als je vragen hebt dan geven ze netjes antwoord terug

Beste Bianca,
Beste Bianca,
Bedankt voor je positieve review!
Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent. Ik zal je feedback meenemen en hopelijk kunnen wij bij de volgende ook via de mails iets betekenen voor klanten die geen gebruik maken van instagram of facebook.
Dankjewel iig dat je ons aanbeveelt en veel 100% plasticvrije plezier verder! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’š