Marielle

Zelf gebruik ik al langere tijd HappySoaps. Heel blij mee het is makkelijk in gebruik en mijn haar voelt zacht aan conditioner heb ik eigenlijk niet meer nodig.

Ook de honden shampoo...

Ook de honden shampoo gekocht deze is fantastisch mijn hond ruikt langer fris. En hij sopt lekker. Het lijkt of mijn hond ook minder jeuk heeft want het krabben is verdwenen (hij heeft geen vlooien)

Hi Marielle,
Super fijn om te weten dat de shampoo jou heel goed bevalt. Ook bij je hond. <3 Wij waarderen je feedback enorm. Dankjewel voor je positieve review en de score. <3
Tot...
Hi Marielle,
Tot gauw en een veel plezier verder! πŸ’š

Carla van Dorst

Leuke website . Wel wat veel e-mails . Een lagere frequentie zou fijner zijn. Als de gebruikte zeepen goed zijn weet ik jullie zomook wel weer te vinden .

Hi Carla,
Bedankt voor je review en de beoordeling!
Fijn om te weten dat onze website leuk vindt en nog tevreden bent met de bars. :-)
Ik zal je feedback over de mails meenemen....
Hi Carla,
Bedankt voor je review en de beoordeling!
Ik zal je feedback over de mails meenemen. <3
Onze waardering is enorm voor jouw keuze naar plasticvrije cosmetische producten en de ondersteuning!
Tot gauw en een veel plezier verder! πŸ’š

Marjanne Dekkers

Prima, maar heb pas,1 produkt gekocht

Beste Marjanne,
Beste Marjanne,
Hartelijk dank voor de review en de score!
Fijn te lezen dat je heel tevreden bent met ons product zo ver! Onze dank is groot dat je dit concept ondersteunt en ons hebt aanbevolen.
De mini bars komen dit jaar nog in proefpakketjes.
Tot gauw en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒΏ

Agata

Verrassend goed. Alle producten die ik gebruik zijn prima.

Hi Agata,
Bedankt voor je review en de score!
Hi Agata,
Bedankt voor je review en de score!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent met onze producten. Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! πŸ˜ƒπŸ’š

Jolanda Van Leeuwen

Heerlijke producten die plastic vrij zijn en waarmee ik elke keer weer heerlijk kan douchen. Voor mij niets anders meer!

Beste Jolanda,
Beste Jolanda,
Hartelijk dank voor de review en de score!
Fijn te lezen dat je heel tevreden bent met onze producten en deze heerlijk vindt! Onze dank is groot dat je dit concept ondersteunt en ons hebt aanbevolen.
Tot gauw en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒΏ

Arina

Zooo fijn, heerlijke zeep shampo deo oilbar, echt super. Geuren zijn heerlijk, nooit meer wat anders, TOP producten

Beste Arina,
Bedankt voor je positieve review!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent met ons bedrijf en de producten!
Wij waarderen je ondersteuning enorm en dat je samen met ons...
Beste Arina,
Bedankt voor je positieve review!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent met ons bedrijf en de producten!
Wij waarderen je ondersteuning enorm en dat je samen met ons gaat voor een plastic vrije cosmetica markt. :-)
Tot ziens! <3
happy groet,

Irma

Duidelijk en makkelijk, goede produkten

Beste Irma,
Bedankt voor je review!
Heel fijn om te weten dat je tevreden bent met de producten. Wij waarderen het enorm dat je dit hier deelt. <3
Soeraija van...
Beste Irma,

Caro Weenink

De shampoo bars van happy soaps zijn echt geweldig. In sommige bars zitten echt takjes bijv chamomile of thee. Ze schuimen ruim en doen wat er wordt beloofd. De conditioner bars zijn helaas net... De shampoo bars van happy soaps zijn echt geweldig. In sommige bars zitten echt takjes bijv chamomile of thee. Ze schuimen ruim en doen wat er wordt beloofd. De conditioner bars zijn helaas net stukken steen. Er komt niets van af. Je kunt wrijven tot je een ons weegt. Het geeft gewoon niet af.. De klantenservice geeft aan dat je stukjes conditioner van de bar moet schrapen en ze moet smelten in heet water. Maar daar heb ik weinig zin in als k onder de douche sta. πŸ˜†. Ik wacht ook met smart op een bar voor kids die niet gecombineerd is. Dus alleen een shampoo bar ipv combinatie shampoo en lichaam. De shampoo bars krijgen van mij echt ruim 5 sterren. De conditioner bars geen een. Vandaar de 3,5 sterren. De gratis verzending vind ik top!

Beste Caro,
Beste Caro,
Bedankt voor je review!
Fijn om te weten dat je tevreden bent met de shampoo en vervelend dat de conditioner je niet zo goed bevalt. Inmiddels heb ik contact opgenomen met je over de conditioner en ik hoor nog graag van je. :-)
Tot gauw! <3

Paulien

Netjes en plastic vrij geleverd.

Beste Paulien,
Wat leuk te horen dat je tevreden bent met de levering! Van harte bedankt voor de aanbeveling en dat je gekozen voor ons 100% plasticvrij alternatief!
Tot ziens en veel...
Beste Paulien,
Tot ziens en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸƒ

Martin Rakke

(h)eerlijke zeep zonder opsmuk!

Beste Martin ,
Bedankt voor je positieve review en de aanbeveling!
Beste Martin ,
Bedankt voor je positieve review en de aanbeveling!
Fijn om te weten dat je tevreden bent met de levering en onze bars. We proberen zeker de levering optimaal te houden.
Onze waardering is enorm dat je bewust kiest voor ons 100% plasticvrij concept en het ondersteunt!
Tot gauw en veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒ±