Manuela

Mooi bedrijf met mooie produkten. Rekent geen verzendkosten.

Beste Manuela,
Bedankt voor je positieve review!
Wij waarderen het enorm dat je jou tevredenheid hier deelt. Fijn dat je samen met ons gaat voor een schoner milieu.
Veel plezier verder...
Beste Manuela,

Linda

Inmiddels heb ik al 3 bestellingen gedaan bij HappySoaps, want ik ben helemaal enthousiast! De shampoobar schuimt heel fijn en laat mijn haar glanzen, de conditionerbar maakt mijn haar heerlijk... Inmiddels heb ik al 3 bestellingen gedaan bij HappySoaps, want ik ben helemaal enthousiast! De shampoobar schuimt heel fijn en laat mijn haar glanzen, de conditionerbar maakt mijn haar heerlijk zacht en doorkambaar en de bodywashbar voedt mijn huid waardoor ik geen last meer heb van jeuk. Ik koop de bars nu ook als cadeautje voor anderen! :)

Beste Linda,
Bedankt voor je positieve review en de aanbeveling.
Beste Linda,
Bedankt voor je positieve review en de aanbeveling.
Wij waarderen het enorm dat je anderen ook bewust maakt met onze producten en dat het jou zelf ook goed bevalt. <3 We gaan zeker nog de mogelijkheid bieden om kaartjes toe te voegen aan bestellingen.
Hartelijk dank dat je bewust hiervoor kiest, ons aanbeveelt en ons een goede score geeft!
Nog een happy dag en ik zie je snel weer terug!
Happy Groet,

Thea Holla

Bezorging liep niet vlekkeloos. Hoewel Happy soaps daar weinig aan kon doen kwamen ze me toch tegemoet met extra een gratis bar. Goed opgelost!

Beste Thea,
Beste Thea,
Bedankt voor je review!
Nogmaals onze excuses voor de minder goede ervaring met de levering. Het doet ons wel goed dat we je blij hebben kunnen maken. Dankjewel nog voor je medewerking.

Eveline

Fijne communicatie en mooie eerlijke producten. Goede levering, het wachten waard.

Hi Eveline,
Hi Eveline,
Bedankt voor je review!
Super leuk om te weten dat je tevreden bent met onze service en producten. Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.

Lenny Holsheimer-van Noot

Ik heb de shampoo nu een paar keer gebruikt en ben er heel blij mee.

Beste Lenny,
Beste Lenny,
Bedankt voor je positieve review!
Fijn om te weten dat de shampoo je goed bevalt. Ik zal je feedback over de verpakking meenemen zodat we kunnen kijken wat er hieraan beter gedaan kan worden. Dankjewel. <3 :-D
Happy groet,

Wieneke Toby-Brouwer

Weet ik nog niet

Beste Wieneke,
Beste Wieneke,
Bedankt voor je review!
Onze welgemeende excuses voor de grote verpakkingen. Deze waren per ongeluk door het magazijn gebruikt. Inmiddels is dit aangepast en hebben wij weer de juiste verzenddozen. Ik neem nog verder even contact met je op. :-)
Tot gauw! <3
happy groet,
Soeraija van happySoaps

Alain Fiering

Geweldige plastic vrije producten

Hi Alain,
Hi Alain,
Bedankt voor je positieve review!
Super leuk om te weten dat je onze producten zo goed vindt. Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.

Sanne

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden over de ontvangen artikelen. In mijn laatste bestelling miste een product, maar dit is een dag later alsnog naar mij verstuurd. Reageren snel op mails.

Beste Sanne ,
Bedankt voor je fijne review!
Leuk en dankbaar dat je de moeite neemt om ons een tip mee te geven, jouw ervaringen met ons deelt en ons positief beoordeelt!
Geniet er...
Beste Sanne ,
Bedankt voor je fijne review!
Geniet er verder van en tot gauw! πŸ˜„πŸ’š
Happy groet,

marleen vandervaeren

Zeer goed

Beste Marleen,
Van harte bedankt voor je review en aanbeveling!
Beste Marleen,
Van harte bedankt voor je review en aanbeveling!
Wat leuk te horen dat je onze bedrijf en concept zeer goed vindt! Wij waarderen het enorm dat je een bewuste plasticvrije keuze hebt gemaakt! Veel plasticvrij plezier verder! πŸ’šπŸŒΏ

Eva van de Sluis

Heerlijke shampoos. Snel antwoord op vragen. Duidelijke site. Super service

Beste Eva,
Leuk dat je jouw ervaringen met onze producten, website en (klanten)service hier met ons deelt! πŸ˜€
Beste Eva,
Onze waardering is enorm voor jouw keuze naar plasticvrije cosmetische producten en de ondersteuning!
Tot gauw en een veel groen plezier verder! πŸ’š
Gwendeline van HappySoaps