Marije Broekmans

Hele prettige shampoo, conditioner en zeep.

Beste Marije,
Beste Marije,
Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent met de producten. Dankjewel voor je review! Wij waarderen het enorm dat je samen met ons gaat voor een 100% plasticvrije cosmetica markt en onze concept ondersteund.
Veel plezier verder mee en wij zien jou terug! 😃💚

M

Ik heb een antaal zeepen een paar dagen geleden gekocht en nu al wil jullie een review hebben. Doe een beetje normaal, het is niet mogelijk om alle sorten te gebruiken in zo korte tijd.

Beste Monica,
Dank voor de review en de tip!
Beste Monica,
Dank voor de review en de tip!
De mails worden automatisch verstuurd naar onze klanten na een bestelling van een product die door de klant voor het eerst wordt besteld.
Het ligt niet in de bedoeling om een review af te dwingen binnen zeer korte tijd. Wij zullen werken aan de technische specificaties hiervan om rekening te houden met de periode na de bestelling.
Onze excuses voor dit ongemak. :-(
Annelies van HappySoaps

Arina de Wilde

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Beste Arina,
Hartelijk dank voor je review! 😊
Beste Arina,
Hartelijk dank voor je review! 😊
Wat leuk te lezen dat je de levering en het bestellen fijn vindt! Onze waardering is enorm dat je kiest voor ons 100% plasticvrij concept en het ondersteunt!
Veel plezier verder mee! 💚🌿

Anja

Heelijke zeepjesen shampoo bars, conditionerbar (lavender) werkt niet voor mijn haar

Beste Anja,
Beste Anja,
Bedankt voor je review!
Fijn dat de shampoo jou goed bevalt. De conditioner kan inderdaad wat complexer zijn in gebruik. Ik stuur je hierover een mailtje en dan lossen wij dit graag met je op. <3
Tot gauw!
Happy groet,

Paula Meerman

Vlotte levering
Goede producten

Beste Paula,
Hartelijk bedankt voor je review!
Fijn dat je tevreden bent met de levering en producten! Ik zal je feedback over de prijs meenemen naar de evaluatie.
Happy...
Beste Paula,
Hartelijk bedankt voor je review!
Happy groet,

Fer Haak

Positief

Hi Fer,
Bedankt voor je review! Heel fijn dat je ons als positief ervaart.
Hartelijk dank dat je ons hebt aanbevolen en hebt gekozen voor dit plasticvrij alternatief!
Tot ziens en veel...
Hi Fer,
Bedankt voor je review! Heel fijn dat je ons als positief ervaart.
Tot ziens en veel plasticvrij plezier verder! 💚🍃

Nadine

Fijne producten

Hi Nadine,
Hi Nadine,
Bedankt voor je review!
Heel leuk om te weten dat je tevreden bent met onze producten. De grote dozen zijn per ongeluk door het magazijn verstuurd. Inmiddels is dit al opgepakt. :-)
Tot ziens en veel plasticvrij plezier verder! 💚🍃

Peter Koopman

Man man man

Hi Peter,
Hi Peter,
Bedankt voor je review!
Vervelend om te horen dat de blaadjes van de Body Wash Bar in jouw vrouw haren blijven hangen en ook de Tandpasta Tabs die jou niet bevallen. Onze verontschuldigingen voor de minder goede ervaring hiermee. 🙁 Ik raad aan om de blaadjes vooraf van de Shampoo Bar te halen, ze zitten niet diep in de Bar. Ik contact je nog even hierover en de tabs. 🙂
Tot gauw! 🍃
Happy Groet,

Ilse

Snelle verzending, maar erg jammer dat een enkele shampoo bar verstuurd wordt in een doos waar er makkelijk 26 in kunnen.
Nu is het plasticvrij…maar zijn jullie lucht aan het vervoeren.

Beste Ilse,
Dank voor je review en onze verontschuldigingen voor dit ongemak!
Beste Ilse,
Dank voor je review en onze verontschuldigingen voor dit ongemak!
Er was blijkbaar logistiek iets niet goed gegaan in ons magazijn waardoor de Bar verpakt was in een grote doos. Dit is zeker niet de bedoeling.
Wij hebben dit onder hun aandacht gebracht en er wordt momenteel extra op gelet ter voorkoming hiervan.
Gwendeline van HappySoaps

Marloes

De levering ging prima. Ik had een andere verwachting van de shampoo bar (meloen). Er stond dat deze zowel als shampoo/ conditioner gebruikt kon worden. Mijn haar word er niet zacht van en heeft... De levering ging prima. Ik had een andere verwachting van de shampoo bar (meloen). Er stond dat deze zowel als shampoo/ conditioner gebruikt kon worden. Mijn haar word er niet zacht van en heeft meer verzorging doen.

Beste Marloes,
Wat jammer te horen dat de Meloen Shampoo Bar jou niet goed bevalt. Onze excuses voor de minder goede ervaring hiermee.
Misschien past een andere variant eerder bij jou. Ik...
Beste Marloes,
Misschien past een andere variant eerder bij jou. Ik neem contact met je op hierover.
Annelies van HappySoaps