Myriam

Goede levering en geen verzendkosten bij kleine bestelling

Beste Myriam,
Bedankt voor je review en de score!
Heel fijn om te weten dat je tevreden bent met de levering. Dankjewel dat je onze concept ondersteund. :-)
Veel plezier en tot gauw!...
Beste Myriam,
Veel plezier en tot gauw! <3
Soeraija van happySoaps

R

Prachtig aanbod met continu vernieuwing. Netjes en minimalistisch verpakt. Fijn dat er meerdere bezorgopties zijn.

Hi ,
Bedankt voor je review!
Hi ,
Bedankt voor je review!
Super fijn om dit te lezen! Inderdaad streven wij continue naar vernieuwing. De ingrediënten staan duidelijk op onze website op de productpagina onder extra informatie.
Veel plezier nog en tot gauw!
Soeraija van HappySoaps

Mieke Prins

Mijn ervaring is zeer goed, alles klopt voor mij.

Hi Mieke,
Bedankt voor je review en de score!
Super leuk om te weten dat onze concept jou goed aanspreekt. Wij waarderen jouw ondersteuning enorm. <3
Tot gauw weer!...
Hi Mieke,
Tot gauw weer!

Soeraija van HappySoaps

Surya

Snelle nette service

Beste Suraya,
Allereerst bedankt voor het delen van je ervaring en aanbeveling😃. Het wordt zeer op prijsgesteld.
Je tip wordt zeer zeker meegenomen. Het was een eenmalig gebeuren en wij...
Beste Suraya,
Je tip wordt zeer zeker meegenomen. Het was een eenmalig gebeuren en wij zijn ondertusssen al bezig met het optimaliseren hiervan.👍
Een fijne natuurlijke en plasticvrije dag verder en tot de eerst volgende bestelling.💚

Lisette Versteeg

Prima! Netjes verpakt, op tijd geleverd. Produkten doen wat ze beloven.

Beste lisette,
Bedankt voor het plaatsen van een 5/5 sterrenscore en natuurlijk ook voor je aanbeleving.🙂
Beste lisette,
Zeer zeker zullen wij nieuwe plasticvrije producten blijven ontwikkelen! Ons team werkt dagelijks hieraan.
We zouden zeggen: Blijf op de hoogte!😃

Nt

Ik wil niks anders meer! Met een shampoo bar en de conditioner kam ik in een keer door mijn haar heen. Voorheen moest er altijd nog een conditioner in die niet uitgespoeld hoefde te worden maar dat... Ik wil niks anders meer! Met een shampoo bar en de conditioner kam ik in een keer door mijn haar heen. Voorheen moest er altijd nog een conditioner in die niet uitgespoeld hoefde te worden maar dat is niet meer nodig! Echt super enthousiast! Ook de overige producten die ik heb bevallen me ontzettend goed!

Beste,
Bedankt voor je geweldige review!
Super fijn om te lezen dat je de shampoo bar en conditioner bar jou ontzettend goed bevallen.
Je tip over de dag en nacht creme voor het gezicht...
Beste,
Bedankt voor je geweldige review!
Je tip over de dag en nacht creme voor het gezicht wordt zeer zeker meegenomen. Een heel goed iedee!😃
Een fijne natuurlijke en plasticvrijedag aan jou toegewwenst.💚
Mireille van HappySoaps.

Ida Pereboom

Uitstekende service. Goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Beste ida,
Fijn dat je onze service uitstekend vindt en top van je om een review omtrent dit achter te laten. Hartelijk bedankt!💚
Ons team staat klaar voor je mocht je eventueel nog vragen...
Beste ida,
Ons team staat klaar voor je mocht je eventueel nog vragen hebben. Tot ziens Ida!😃

Froukje Visser

Levering zoals beloofd, fijne verpakking, makkelijk in gebruik, zeep ruikt lekker. Het past helaas niet bij mij / mijn haar.

Beste Froukje,
Dank voor de feedback en review!
Beste Froukje,
Dank voor de feedback en review!
Niet fijn dat de Shampoo Bar jou niet goed bevalt. Kan best dat de variant die je gebruikt hebt, niet bij jouw haar past. Graag willen wij jou hiermee verder helpen. Ik stuur hierover een privé bericht.
Gwendeline van HappySoaps

Carla Beulen

Gebruik jullie producten al een tijdje en ben zeer tevreden

Beste Carla,
Echt super om jou als vaste klant te hebben en nog fijner dat je een positieve review hebt geplaats. Bedankt voor je ondersteuning Carla.💚
Ook bedankt voor je tip. Ons team is...
Beste Carla,
Ook bedankt voor je tip. Ons team is dagelijks bezig met het uitbreiden en plannen. Dus dat komt zeer zeker voor elkaar.
Een fijne natuurlijke en platicvrije dag aan jou toegewenst.🍃

Talitha Hoppe

Goede producten en prettig bedrijf

Beste Talitha,
Bedankt voor de 5/5 sterrenscore en aanbeveling. Dat horen wij graag.😃
Beste Talitha,
Bedankt voor de 5/5 sterrenscore en aanbeveling. Dat horen wij graag.😃
Super om te horen dat jouw doosjes wel goed waren. Wij zijn hiervan op de hoogte en ons team is druk bezig dit te optimaliseren. Dat komt vast wel goed!
Een fijne natuurlijke en plasticvrije dag verder.🍀Tot gauw!