Dorrien Wanders

Heerlijk

Beste Dorrien,
Hartelijk bedankt voor je korte, maar krachtige review!
Jouw ondersteuning stellen wij zeer op prijs. Tot ziens en geniet van je heerlijke plasticvrije producten.
Happy...
Beste Dorrien,
Hartelijk bedankt voor je korte, maar krachtige review!
Happy Groet,
Mireille van Happy Soaps.

Inge Kuijstermans

Fijne producten!

Beste Inge,
Alvast bedankt voor je positieve review. Je kunt ons ook altijd nog vertellen welke plasticvrije producten jouw favorieten zijn. Wij zijn wel benieuwd!
Mireille...
Beste Inge,

Cindy verbeek

Super producten

Beste Cindy,
Beste Cindy,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met onze plasticvrije producten. Geweldig dat je het allemaal als super producten ervaart. Een fijne plasticvrije dag aan je toegewenst en tot ziens! :-)
Mireille van Happysoaps

Dientje

Hele fijne producten, prima in gebruik.

Beste Dientje,
Het doet ons team goed om te weten dat je onze producten zo ervaart.
Geniet lekker van je plasticvrije producten.
Wij hopen gauw weer terug van je te horen!
Met Happy...
Beste Dientje,
Het doet ons team goed om te weten dat je onze producten zo ervaart.
Geniet lekker van je plasticvrije producten.
Wij hopen gauw weer terug van je te horen!
Met Happy Groet,

Cynthia

(Bewerkt)

Bestelling was na 2 weken nog niet binnen. Mail gestuurd naar HappySoaps. Heel snel opgelost! Super!!

Beste Cynthia,
Beste Cynthia,
Vertragingen kunnen best wel gebeuren, maar daar staan wij altijd klaar voor om tot een oplossing te komen. Wij vinden het top dat je ons goed ervaart en bedanken je voor jouw fijne review. Geniet van uw plasticvrije bestelling en tot gauw!

Swaney

Goede levering van de producten.

Beste Swaney,
Beste Swaney,
Dat je de tijd hebt genomen om een goede review voor ons te schrijven vinden wij top! Hartelijk bedankt Swaney en wij hopen terug van je te horen. Een fijne plasticvrijedag aan jou toegewenst.

Annegien Schonis

Snelle levering, prima bedrijf

Beste Annegien,
Wat leuk dat je ons als een prima bedrijf ervaart. Hopelijk horen wij gauw weer terug van je! Een fijne plasticvrije dag aan je toegewenst! 😀
Mireille van...
Beste Annegien,

Ineke Verstegen

Helemaal geweldig. De body bars zijn fijn verpakt in papier.

Beste Ineke,
Bedankt voor het bestellen van onze plasticvrije en natuurlijke producten.
Beste Ineke,
Bedankt voor het bestellen van onze plasticvrije en natuurlijke producten.
Dat je onze producten ook helemaal geweldig ervaart, doet ons natuurlijk ook goed. Dus wij zeggen dan tot gauw!
Mireille van Happysoaps.

Tahira

(Bewerkt)

Happy soaps heeft een heerlijke shaving bar en een hele fijne face cleanser! Ik gebruik al anderhalf jaar de shaving bar en blijf daar enorm van genieten. Ik bewaar het in een blikje en vind heel... Happy soaps heeft een heerlijke shaving bar en een hele fijne face cleanser! Ik gebruik al anderhalf jaar de shaving bar en blijf daar enorm van genieten. Ik bewaar het in een blikje en vind heel fijn. Mijn lichaam reageert er goed op en het ruikt heerlijk. Sinds kort ook een face cleanser gebruikt, en ook tevreden.

Beste Tahira,
Beste Tahira,
Bedankt voor het schrijven van een leuke review. Wij vinden het ook fijn om te weten dat je al een tijdje gebruikt maakt van de shaving bar en onze face cleanser hebt uitgeprobeerd. Je ondersteuning wordt zeer op prijs gesteld.

Sharon

Helemaal top! Opzoek naar een goede, duurzame vervanger voor shampoos, conditioner, etc., dan moet je hier zijn!

Beste Sharon,
Wat leuk te vernemen dat je onze producten heel goed vindt, ze aanbeveelt en kiest voor dit plasticvrij alternatief! Dit waarderen wij enorm!
Veel plezier verder mee en samen...
Beste Sharon,
Veel plezier verder mee en samen gaan wij voor een plasticvrijer cosmeticawereld! 💚🌿♻️
Met Happy Groet,
Gwendeline van HappySoaps