Placlet Jacques

Ik ben tevreden over mijn aankoop en zoals vermeld werd het de volgende dag in België geleverd super. Mvg Jacques

dirk descamps

Zo als ik gewoon ben van mijn Noorder buren mijn besteld artikel perfect afgeleverd

zeer snel product geleverd

R

Vraag gesteld....binnen 4 minuten antwoord

Goed antwoord, snelle afhandeling en verzending

Bert

100% positieve ervaring

Mooi aanbod.
Kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen!

Van Spittael S.

Heel goed, correcte en snelle levering

Kon nog een originele batterij leveren voor laptop die nergens anders nog verkrijgbaar was en tegen goede prijs

Henk Dedert

Goede ervaring

Snelle levering en niet duur

n.n.b.

Power jack voor laptop besteld. Verkeerd product was geassocieerd met de laptop dus de verkeerde was besteld maar na telefonisch contact is direct een correcte toegestuurd en werd er gezegd dat dit... Power jack voor laptop besteld. Verkeerd product was geassocieerd met de laptop dus de verkeerde was besteld maar na telefonisch contact is direct een correcte toegestuurd en werd er gezegd dat dit gefixt ging worden op de site

Direct contact met hulplijn,behulpzaam en oplossingsgericht.

VDM

Goede onderdelen, correct geleverd

Op 2 dagen geleverd in België

Rob

Duidelijke product omschrijving op de site. Makkelijk te bestellen. Top communicatie en een snelle levering.
Adapter werkt helemaal top. Kunnen weer TV kijken zonder naar gezoem te moeten luisteren.
Bedankt.

Communicatie en snelle levering

Peter

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf

Snelle en goede levering, goede prijs/kwaliteit