Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Veltman - van Kappel

Keurig,snel, betrokken, professioneel,

Schmersal

Prima. Alleen parkeren is een probleem

Bij uitnodiging aangeven wat voor tests

Herman Bouwman

Efficient, op tijd en vriendelijk

Er is vaak niemand bij de receptie.

LG van Oudenallen

Ik ben over het algemeen tevreden over de contacten en de onderzoeken. echter de afspraken die dan mondeling worden gemaakt en toegezegd lopen te vaak niet goed inplannen van een behandeling... Ik ben over het algemeen tevreden over de contacten en de onderzoeken. echter de afspraken die dan mondeling worden gemaakt en toegezegd lopen te vaak niet goed inplannen van een behandeling in het UMC wat dan is vergeten recept doorgeven aan apotheek wat ook niet gebeurd dat wekt geen vertrouwen . contact met de cardioloog is soms wat warrig , neemt wel ruim de tijd.

ik heb het idee dat de communicatie intern niet optimaal is dit heb ik gemerkt met bv. afspraak niet ingepland en afspraak naar UMC niet ingepland afspraak dat recept direct naar apotheek... ik heb het idee dat de communicatie intern niet optimaal is dit heb ik gemerkt met bv. afspraak niet ingepland en afspraak naar UMC niet ingepland afspraak dat recept direct naar apotheek wordt verzonden en dan gebeurd dat niet. e.e.a. wordt dan vergeten dat is niet zoals je het verwacht. dat is ook de reden dat ik twijfel heb om de aanbeveling te doen. ik heb nee in gevuld omdat ik een keuze moet maken maar heb twijfel.

Rianne van der Hoek

De onderzoeken verliepen rustig en met een goed contact. zeer tevreden over.
De onderzoeken verliepen rustig en met een goed contact. zeer tevreden over.
Afspreken maken vind ik minder goed verlopen. Bij geen gehoor wordt er geen contact weer opgenomen. Jammer.Daardoor veel tijd 'verloren' voor vervolgafspraak.
Ook was het onduidelijk of er een afspraak was afgezegd of toch door ging. Via mail afzegging en gelijk volgende mail herinnering dat er een afspraak stond. Hierbij geen telefonisch contact van Hartkliniek gehad. Zelf maar contact opgenomen. Hierdoor wel weer 2 weken verder voor nieuwe afspraak.

zie hierboven

Fysio Medico Ganzenhoef

Professional vriendelijk deskundige

Nope

Tilly Heijke

Een goede ervaring.

Hanna Bijlsma

Even wennen aan de organisatie is de communicatie soepel en open naar de patiënt.

Van Duuren

Uiterst prettig en geruststellend consult