Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

H E Huber

Uitstekend. Goede uitleg van arts en fijne assistente

Prima zorg

J.C.I. Visser

Uitstekend

Alles was prima in orde.

AM Mazel

Erg plezierig onderzoek door assistente en daarna zeer uitgebreide informatie van dokter Ahmed! Zeer vriendelijk en geïnteresseerde arts!

Dokter Ahmed

Patiëntendossier geeft nogal eens wat moeite!

A.lbrahim Yahaya

Wie was de cardioloog die uw onderzoek heeft begeleid?

Ik ben zijn naam vergeten

Alles was prima

Ellen Krijbolder-v.d. Plas

Prima! Vriendelijk en snel.

T.

Afspraak snel gemaakt nadat vorige specialist wegging.

Dr van der Veen

Fijn dat je snel terecht kan, met goed aanrijdbare route. Echter, nu 2 keer een heel fijne specialist ‘verdwenen’. Vooral de vasculair internist dr Ahdi, een meedenkend arts zodat ik eindelijk... Fijn dat je snel terecht kan, met goed aanrijdbare route. Echter, nu 2 keer een heel fijne specialist ‘verdwenen’. Vooral de vasculair internist dr Ahdi, een meedenkend arts zodat ik eindelijk medicijnen had die niet veel bijwerkingen geven, mis ik enorm. Helaas namelijk nu toch weer medicatie voorgeschreven gekregen waar ik met een half uur beroerd van was. Het gedoe en hoeveelheid tijd en belletjes die ik daar aan moet besteden is te groot.
In verslaglegging staat een aanname over mij die noch besproken noch correct is. Ruim 10 dagen geleden over gebeld, maar geen reactie op gekregen. Ik wil dit graag op papier/ in dossier gecorrigeerd, maar ik kan niet communiceren via hartkliniek systeem tenzij arts dit openstelt.

Hans | Flaton

Heel goed, er wordt echt naar je geluisterd en men neemt de tijd !! En zoekt mee naar de beste oplossing.

Tommy Liu

Holthuizen

Zeer goed

Kroner

Betere cq meer parkeerplaatsen

Patiënt

Altijd tevreden over de T.Liu. Echter is mijn tensie nu steeds aan de hoge kant en werd er gezegd dat ik dit maar moet accepteren omdat ik niet op alle medicatie goed reageer, maar dit vind ik wel... Altijd tevreden over de T.Liu. Echter is mijn tensie nu steeds aan de hoge kant en werd er gezegd dat ik dit maar moet accepteren omdat ik niet op alle medicatie goed reageer, maar dit vind ik wel weer wat kort door de bocht; omdat ik ook een hartritmestoornis heb, nu ook last van duizeligheid, en dus hoge bovendruk en lage onderdruk .

Dr.T.Liu

Wevers van Ditmars

Werdt heel goed begeleid.
En legde alles perfect uit .
Zo lief allemaal

Wie was de cardioloog die uw onderzoek heeft begeleid?

Weet de naam niet meer .
Was een mevr

Was perfect..