Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Leon

Positief

zeer deskundig

j.fit

n.vt.

M. Runderkamp

We werden heel vriendelijk en goed ontvangen. de assistente en arts waren informatief, aardig, geduldig en zeer vriendelijk. de Cardioloog was zeer attent en belangstellend. Het was gewoon helemaal... We werden heel vriendelijk en goed ontvangen. de assistente en arts waren informatief, aardig, geduldig en zeer vriendelijk. de Cardioloog was zeer attent en belangstellend. Het was gewoon helemaal top.

Ik werd heel vriendelijk ontvangen. De assistente en later de cardioloog waren heel duidelijk met het uitleggen. Ik kon alles vragen.

Zou ik niet weten.

Petri Koning

Prettig, goede persoonlijke aandacht

Ik wist van te voren niet welke onderzoeken er gedaan zouden worden.

Johan Neefjes

Uitstekende deskundige behandeling

iets minder gehorig gebouw

C.J,M,Peerdeman

Goed geholpen. Snel en vriendelijk.

Was perfect

M.Evenhuis

Kundig, vriendelijk

Adrie van Schagen

Vriendelijk, Prettig, Efficient

Omdat het waarschijnlijk gaat om een familiaire aandoening zou ik het beter en efficiënter vinden wanneer de onderzoeks resultaten van mijn broers en zussen, die ook gecontroleerd gaan worden, bij... Omdat het waarschijnlijk gaat om een familiaire aandoening zou ik het beter en efficiënter vinden wanneer de onderzoeks resultaten van mijn broers en zussen, die ook gecontroleerd gaan worden, bij elkaar gelegd kunnen worden. Op de een of andere manier.

Anneke Middeljans-Duijves

Zeer prettig, begripvol en toegankelijk.

ik vind het prettiger telefonisch contact te hebben met de locale kliniek, dan met een centraal nummer.