Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Luyten

Uitstekend

Parkeerplaats

Peter Bronckers

Heel snel een afspraak gekeregen en goed geholpen.

geen speciale tips

Janssen

Fijne ontvangst, er wordt genoeg tijd genomen om onderzoeken te doen en, met de arts te spreken, reden komst/klachten, bevindingen onderzoeken.

Carmen Meex-Bergsteijn

De mensen die er werken, werken met hart en ziel. Sfeer is ontzettend fijn. Deskundigheid top.

Monique

Snel terecht kunnen, cardioloog erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Functielaborant/verpleegkundige zou iets meer uitleg mogen geven. Fijn dat onderzoeken zijn en erna gesprek met cardioloog,... Snel terecht kunnen, cardioloog erg vriendelijk en stelt je op je gemak. Functielaborant/verpleegkundige zou iets meer uitleg mogen geven. Fijn dat onderzoeken zijn en erna gesprek met cardioloog, dat je naar huis gaat met meteen antwoorden.

Wat betere uitleg wat onderzoeken inhouden doen als je daar bent.

Ossenblok

Professioneel met veel aandacht voor patient

V.schillings

Persoonlijke behandeling, geen lange wachttijd, cardioloog neemt de tijd voor patiënt

Een artsassistente, tevens balie-medewerkster, is te weinig, als er meerdere handelingen verricht moeten worden, in relatie tot hoeveelheid afspraken

Carmen Meex

We werden heel vriendelijk ontvangen en ik voelde me serieus genomen❣️Er werd ruim de tijd genomen. Ik heb het bezoek als zeer deskundig en prettig ervaren. (iedere medewerker)

Niks, ga zo verder.

Anita Haanraats

Vrouwen altijd naar het vrouwen spreekuur laten komen

Catharina Zenden Hoefsmit

De ontvangst was zeer hartelijk en het vervolg eveneens. Prettig en ontspannen sfeer en duidelijke informatie van de dr. Alle ruimtes schoon en netjes. Prachtig oud monumentaal gebouw maar van... De ontvangst was zeer hartelijk en het vervolg eveneens. Prettig en ontspannen sfeer en duidelijke informatie van de dr. Alle ruimtes schoon en netjes. Prachtig oud monumentaal gebouw maar van binnen modern gerenoveerd..

Geen.