Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Pauline Soekardi

Niets

Van der helm

Parkeren is een probleem

Een goede ervaring.

Goede ervaring in Amsterdam en Den Haag. Artsen nemen de tijd en ik voelde mij gehoord en serieus genomen.

In Amsterdam was er aanvankelijk niemand achter de balie, en ik was de enige patiënt op dat moment. Het pand leek verlaten. De assistenten was met pauze, vermoed ik. Geen probleem, wellicht is het... In Amsterdam was er aanvankelijk niemand achter de balie, en ik was de enige patiënt op dat moment. Het pand leek verlaten. De assistenten was met pauze, vermoed ik. Geen probleem, wellicht is het handig om een briefje op te hangen met een mededeling dat bij afwezigheid van de assistente men plaats kan nemen in de wachtruimte.

C van der Gaag

IK kan zeggen het kan niet beter

Goed en deskundig

Nvt

Yvonne Koene Molenkamp

Voor mij is alles duidelijk.

G. Gietel

Ik werd goed ontvangen. Zij hadden mij netjes te woord gestaan. Alleen had ik geen bericht of uitleg van de te verwachten handelingen. Er was niet aan mij uitgelegd of ik wel of niet mocht eten voor... Ik werd goed ontvangen. Zij hadden mij netjes te woord gestaan. Alleen had ik geen bericht of uitleg van de te verwachten handelingen. Er was niet aan mij uitgelegd of ik wel of niet mocht eten voor het onderzoek. Of ik wel of niet mijn medicatie mocht linemen voor het onderzoek etc. Ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten.

Duidelijk uitleggen wat je mag/ kan verwachten.

Mevr.de Koekkoek-Boogaard

Beste medewerkersik ben heel goed onvangen en erg vriendelijk.

ik heb op dit moment geen tips voor verbetering.