Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Gerda van der Togt

Kan hier snel terecht, duidelijke tekst en uitleg van wat er nou precies aan de hand is. Rustige en persoonlijke benadering. Heel vriendelijk personeel!

Vind de wachtruimte niet zo leuk

Zeer tevreden over de gang van zaken in de Hartkliniek.

De dienstverlening heb ik als uitstekend ervaren.
De dienstverlening heb ik als uitstekend ervaren.
Wel viel mij op dat er wat weinig parkeerplaatsen voor de Hartkliniek zijn. De parkeerplaatsen hebben een bord waarop het bijbehorend bedrijf staat vermeld dus daar wil je dan niet gaan parkeren.

M. Scholtes

Binnen 14 dagen kon ik terecht voor een afspraak met de cardioloog, super fijn, zo snel. Er werd ook direct een echo, hartfilmpje en de fietstest gedaan. Zeer aardige, deskundige cardioloog mevr.... Binnen 14 dagen kon ik terecht voor een afspraak met de cardioloog, super fijn, zo snel. Er werd ook direct een echo, hartfilmpje en de fietstest gedaan. Zeer aardige, deskundige cardioloog mevr. Massaar. Zij nam echt de tijd voor mij!

Misschien een extra 24 uurs bloeddrukmeter.
Misschien een extra 24 uurs bloeddrukmeter.
De 1e keer werd ik afgebeld omdat de bloeddrukmeter kapot was, de tweede keer werd ik gebeld of ik anderhalf uur later kon komen dan de gemaakte afspraak omdat de bloeddrukmeter niet op tijd terug was!

Ellie Thelen

Snel en deskundig geholpen

Shirley Spaans-Verdooren

Cardioloog top. Wordt secuur met de klachten omgegaan.

Voel mij een beetje verloren, daar ik nog hartritmestoornissen heb, waar nog niets aan gedaan wordt.

Ten eerste vond ik het zeer prettig dat ik snel een afspraak kon maken en dus snel geholpen kon worden. Wat is als zeer prettig heb ervaren is de rust waarmee de cardioloog mij te woord heeft... Ten eerste vond ik het zeer prettig dat ik snel een afspraak kon maken en dus snel geholpen kon worden. Wat is als zeer prettig heb ervaren is de rust waarmee de cardioloog mij te woord heeft gestaan, met oog voor detail en daarmee de patient. Ik heb dit op deze wijze niet eerder meegemaakt. Ik zou iedereen de HartKliniek en zeker deze arts willen aanbevelen.

De intake bij de receptie ging een beetje chaotisch. Ik heb wel begrepen dat er op dat moment een onderbezetting was.
Er was geen bloeddrukmeter met een brede manchet aanwezig en dat is voor...
Er was geen bloeddrukmeter met een brede manchet aanwezig en dat is voor een hartkliniek best bijzonder.

Goed ervaren

Parkeren duurde lang slagboom bleef dicht erg vol dus weinig parkeergelegenheid

Binda

Heel erg positief, goed ontvangen en behandeld

F v Reeuwijk

Goede ervaring. Snel,respectvol en deskundig geholpen.