Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

E Sijm

Vijf sterren goed luistert oor kundige mensen.

JGM de Jong

*****

duidelijker website

Marjelle Kluitenberg

Erg vriendelijk ontvangen en alle onderzoeken fijn achter elkaar ! Meteen ook een voorlopig behandelplan , je voelt je geen nummertje ..er word alle tijd aan je besteed !

niets

Marc Schoonbrood

Prettige ontvangst en begeleiding

J.Faloun

Vandaag het gevoel gehad echt gehoord te zijn, zowel door de cardioloog als de doktersassistente! Wat een vriendelijkheid, empathie en begrip.

van Tuil

Cardioloog prima, in meerdere opzichten, zowel vakmatig, als communicatief en sociaal. Backoffice en financiele administratie, communicatief matig tot slecht

Afwikkeling en communicatie financiele administratie. Communicatie en informatie afsprakenbureau. Eerst wel een nieuwe verwijzing van de huisarts dan geen nieuwe verwijzing nodig, de aanvankelijke... Afwikkeling en communicatie financiele administratie. Communicatie en informatie afsprakenbureau. Eerst wel een nieuwe verwijzing van de huisarts dan geen nieuwe verwijzing nodig, de aanvankelijke verwijzing geeft aan dat er binnen 2 dagen contact met me opgenomen zou worden. Na een week zelf maar proberen, na ongeveer een half uur in de wacht te horen krijgen dat ik geen nieuwe verwijzing van de huisarts nodig had.

Peter Bouman

Fijne ervaring. Dr. Haitsma uit Oisterwijk heeft mij prima uitleg gegeven. Fijne ontvangst. Totaal andere benadering dan in een algemeen ziekenhuis. Ik beveel de hartkliniek en deze cardioloog van... Fijne ervaring. Dr. Haitsma uit Oisterwijk heeft mij prima uitleg gegeven. Fijne ontvangst. Totaal andere benadering dan in een algemeen ziekenhuis. Ik beveel de hartkliniek en deze cardioloog van harte aan.

Annelies

Vandaag een eerste consult gehad in de hartkliniek in Rotterdam. Een vriendelijk welkom van de assistenten, onderzoek werd goed uitgevoerd de medewerkster was rustig en vriendelijk. Contact met de... Vandaag een eerste consult gehad in de hartkliniek in Rotterdam. Een vriendelijk welkom van de assistenten, onderzoek werd goed uitgevoerd de medewerkster was rustig en vriendelijk. Contact met de cardioloog was goed, ze nam uitgebreid de tijd en gaf goede uitleg. Ik ben tot nog toe tevreden😃

Ik heb gehoord dat de telefonische bereikbaarheid niet optimaal is wellicht dat verbeteren. Echter er werd een mailadres gegeven voor contact waarbij er werd aangegeven dat er direct reactie komt dus…

Rougoor

Ik heb op 1 januari een aanvraag voor een Health Check (zonder verwijzing huisarts) gedaan en werd na 6 weken gebeld voor het maken van een afspraak. Erg laat.
In de tussentijd had ik contact...
In de tussentijd had ik contact opgenomen en is er een afspraak gemaakt met de Hartkliniek (met verwijzing huisarts). Ik zou het zelfde onderzoek krijgen als bij de Health Check (Compleet). Dit is echter niet het geval. De communicatie over de resultaten van de testen ervaar ik als rommelig. Sommige resultaten staan pas later in de Portal, andere nog niet.

Duidelijke uitleg over de aanpak van de testen en de communicatie daarover

Ineke

Bijzonder vriendelijk en deskundig.
Uitgebreid te tijd nemend met een zeer goede uitleg.

Eigenlijk niet.