Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Goed.Bij 1e bezoek aangemeld bij de balie.Verwezen naar de wachtkamer ,duurde best wel lang voor er weer actie werd ondernomen. (was een storing of zoiets)Kontakt met de arts was prima.Goede aandacht.

Groter
manchet voor de tensiemeter (er zijn patiënten met een maatje meer)
Weegschaal.Lawaaierig. Niet op een correcte manier dichtdoen van de deurenin het gebouw..Irritant.

Anne-Marie van der Helm

Heel fijn behandeld, kleinschalig.

Heb ik niet. Alles was ok.

Brigitte Verhoef - Van der Laan

Werd door gestuurd door de huisarts. Omdat het de dachten dat er iets niet goed was met me hart. Na een hele vriendelijke behandeling bleek alles toch goed.

Mijn ervaring met de HartKliniek was heel goed

Voorzover ik kan beoordelen vind ik het bezoek aan de HartKliniek goed en kan ik even niets bedenken

Prima ervaring, korte wachttijden en er wordt op tijd gewerkt

Ik ervaar het als heel positief. Snel een afspraak. Je hebt het gevoel dat er eindelijk echt naar je wordt geluisterd. Er wordt meteen tot actie over gegaan .

Houden zo

Lees maar hieronder

Ass. vergat terug te bellen. Daardoor onduidelijkheid. Volgende dag weer gebeld en andere ass. aan de foon die ook niet terugbelde. Onvoldoende duidelijkheid bij het te woord staan omdat de ass.... Ass. vergat terug te bellen. Daardoor onduidelijkheid. Volgende dag weer gebeld en andere ass. aan de foon die ook niet terugbelde. Onvoldoende duidelijkheid bij het te woord staan omdat de ass. heel veel mompelt als ze het systeem op start of waar dan ook mee bezig is. Vaardigheid van ass. aan de telefoon laat te wensen over. Aardig zijn ze wel.

Snel een afspraak, efficiënt en deskundig geholpen.

De receptie was wat minder duidelijk te vinden in het kantoorpand, een of twee bordjes meer zou klantvriendelijker/duidelijker overkomen.

A.A.de Jong

Heel positiet zeer tevreden

parkeergelegenheid bij de kliniek

Wat een verademing bij jullie ipv ban zo n groot ziekenhuis
Goede ontvangst doorpakken goede uitleg en mega snelle verslaglegging ook teruggekoppeld aan patiënt topervaring

In deze mail kun je twee dingen waarbij je keuze moet kiezen niet kiezen want pijltje loopt niet bijv welke vestiging
Ik was in Rijswijk