Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Marije Mostert

Positieve ervaring. Dokter Liu is deskundig en neemt uitgebreid de tijd. Ruimte voor het opbouwen van vertrouwensrelatie.

De wachttijd hij bellen is soms erg lang.

Van Iddekinge

Goed. Uitgebreid onderzoek, alle tijd genomen.

Vooraf info over parkeermogelijkheid en vooraf aangeven welke onderzoeken worden gedaan.

Delauw

Elly de Bruin

Humaan en snel

Frank Willem Wellinga

Zeer positief

Parkeergelegenheid

Maya

Veel geduld met een angstige patiënt

Alle complimenten voor het geduld van de assistenten. Misschien iets beter luisteren wanneer iemand verteld hoe die wél geprikt kan worden.

L.Essed

Jammer maar met de cardioloog en met de verpleegkundige had ik geen menselijk/warm contact mee. Zij lijken mij wel deskundig. Maar zakelijk en koud voelde het. Ook omdat ze mij geen uitleg gaven... Jammer maar met de cardioloog en met de verpleegkundige had ik geen menselijk/warm contact mee. Zij lijken mij wel deskundig. Maar zakelijk en koud voelde het. Ook omdat ze mij geen uitleg gaven over de behandeling. Ik heb niet het gevoel dat ik mijn verhaal/klachten bij hun kwijt kon. Je bent gewoon een nummer en geen mens/patient. Het onderzoek waarbij je hartslag tot maximaal 140 slagen wordt verhoogd vond ik benauwend en erg beangstigend. Ik zal dat nooit meer laten doen. Je voelt je niet begeleid tijdens de behandeling. Aan mijn lot overgelaten bedoel ik. Ik dacht/voelde vele momenten, dat mijn hart het tijdens die behandeling zou begeven. Slechte ervaring voor mij. Prettig was de sfeer van ontvangst in de wachtruimte. Er werd daar zorg aan je besteed. Koffie en een broodje. Ook de baliemedewerkster was vriendelijk en gastvrij. De kliniek zal wel deskundig/technisch goed zijn Dat kan ik niet beoordelen. Maar ik zal me niet meer bij deze kliniek laten behandelen.

Informeer de patient beter op wat er met hem gaat gebeuren. En wat de arts nu gaat doen tijdens zo een onderzoek.

I. de Wit

Prima, kon heel snel terecht

Vervolgafspraak en onderzoeken wat sneller inplannen

Jan Bours

Prettige, persoonlijke benadering.

Wanneer medewerkers langs wachtruimte lopen. neem dan even de moeite om te groeten.

mw. jonkers-theunens

Ontspannen, niet klinische sfeer. We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan dit bezoek.

Ik heb geen verbeterpunten. Alles verliep prima.