Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Frinking

Kundige cardioloog die alles duidelijk uitlegt en de tijd neemt.

Mevrouw Elshout van Loon

Fietstest en onderzoek moeten met ontbloot bovenlijf (ook zonder bh)worden gedaan. Het zou fijn zijn als er een scherm bij de deur wordt gezet, zodat je niet in volle zicht bent op het moment dat er... Fietstest en onderzoek moeten met ontbloot bovenlijf (ook zonder bh)worden gedaan. Het zou fijn zijn als er een scherm bij de deur wordt gezet, zodat je niet in volle zicht bent op het moment dat er iemand binnenkomt. Met bloot bovenlijf fietsen terwijl iemand binnenkomt, ook al is dat een medewerker van de kliniek, voelde erg naakt en ongemakkelijk.

J.Mulder

Uitstekend. Zie boven.

dr. M. Buijser

Het maken van een afspraak verliep via de telefoon heel efficiënt. Verzetten van afspraak ook (ik ontving duidelijk voicemail bericht). Ontvangst in de Hartkliniek is vriendelijk en accuraat.... Het maken van een afspraak verliep via de telefoon heel efficiënt. Verzetten van afspraak ook (ik ontving duidelijk voicemail bericht). Ontvangst in de Hartkliniek is vriendelijk en accuraat. Doktersassistente was heel vriendelijk en goed geïnstrueerd. De cardiologe is heel goed: ze wil klachten en voorgeschiedenis precies weten, maakte nauwkeurig en rustig hartecho. Ze is doortastend (mijn bloeddruk bleek veel te hoog voor fietsergometrietest) en geeft goede uitleg over haar bevindingen en adviezen. Ze geeft uitleg over wat prioriteit is. Ze schreef meteen duidelijke brief over e.e.a. naar mijn huisarts. Ze luistert goed en denkt na. Dossiervorming is goed (bezoek aan andere vestiging jaren geleden was aanwezig). Overbrengen van medische gegevens uit 2 andere ziekenhuizen verliep efficiënt (goede backoffice).
Niet alle medewerkers zijn heel handig in het werken met het electronische medisch dossier (dat is een kwestie van oefenen).

Hennie Talen

Word goed geholpen medewerkers zijn vriendelijk fijne ervaring

H Sen

ben te vreden

Linda

Gabbelaar

MJW Leclercq

Prima ervaring qua deskundigheid en communicatie.

Dr. Pluijmen

Ik ben blij dat ik via de directe email van de kliniek mijn vragen kan stellen. Contact wordt vervolgens opgenomen door de assistente c.q. cardioloog; ofwel per mail of telefonisch.

Eline

Onderzoeken gehad en altijd snel en vriendelijk geholpen.

Dokter Massaar

Duidelijke uitleg, aardige mensen, handdoek over je heen als je een echo krijgt. Er kwam een mannelijke medewerker binnenlopen terwijl ik nog niet aangekleed was. Op zich vind ik dat niet heel erg... Duidelijke uitleg, aardige mensen, handdoek over je heen als je een echo krijgt. Er kwam een mannelijke medewerker binnenlopen terwijl ik nog niet aangekleed was. Op zich vind ik dat niet heel erg omdat het ook medisch/verplegend personeel is, maar toch. En misschien dat anderen dat helemaal niet leuk zouden vinden.

Marja Laan

Heel fijn

Mentor Baars

Ria Dekkers

Goede ervaring

dr.David Haitsma

José Ido koster

Goede ervaringen snel aan de beurt en meteen uitslag

Dhr gabler

Op dit moment niet

F.Wolff

Prettig

D'r lie

Afhandeling nota te veel handelingen